Αυτό που όλοι περίμεναν ότι θα συμβεί μια μέρα, έγινε τελικά το βράδυ της Τετάρτης. Η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκαν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο!
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι γύρω στις 11 η Ελένη και ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος αποφάσισαν να δειπνήσουν στο εστιατόριο Cash στο Κεφαλάρι - αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε και ο αδερφός της 41χρονης παρουσιάστριας, Θοδωρής Μισόκαλος, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί και το προηγούμενο βράδυ μαζί με τη Ναταλία Γερμανού και την Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα όμως, στο κοσμικό bar restaurant μπήκε ο Γιάννης Λάτσιος μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (στο ίδιο τραπέζι καθόταν και ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος). Αρχικά υπήρξε μια έντονη αμηχανία και όλοι περίμεναν μήπως συμβεί κάτι, αλλά τελικά όλοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και αποφάσισαν να συμπεριφερθούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η Ελένη και ο Μάκης απόλαυσαν το δείπνο τους χωρίς φυσικά να χαιρετήσουν τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ εκείνος φαινόταν ιδιαίτερα χαλαρός. Το ζευγάρι αποχώρησε μετά το γεύμα του με τον Μάκη Παντζόπουλο να παίρνει το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ και να κάθεται  στη θέση του οδηγού. Όσο για τον Γιάννη Λάτσιο, έφυγε λίγο αργότερα από την πίσω πόρτα του μαγαζιού μαζί με τον Αντώνη Κανάκη ώστε να μην γίνει αντιληπτός από το τηλεοπτικό συνεργείο που είχε μάθει τα «νέα» και τον περίμενε έξω από το μαγαζί.Πηγή: yupi.gr