current views are: 17

12 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση10:12

Η Μ. Κορινθίου «αδειάζει» την παραγωγή του Survival Secret: «Η παραγωγή δεν έδειξε…»

Τον πρώτο τσακωμό στο Survival Secret με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αϊβάζη παρακολουθήσαμε στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο.

Δημοσίευση 10:12’

Τον πρώτο τσακωμό στο Survival Secret με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αϊβάζη παρακολουθήσαμε στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο.

Τον πρώτο τσακωμό στο Survival Secret με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αϊβάζη παρακολουθήσαμε στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα κυκλοφορούσαν φήμες πως έγινε μεγάλος καβγάς με τον Γιάννη Αϊβάζη, χωρίς ωστόσο οι λόγοι να είναι γνωστοί. Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε με δηλώσεις της στο Φτιάξε Καφέ να στα Πω, η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ωστόσο πως ο Γιάννης Αϊβάζης τσακώθηκε, επειδή έβρισαν την ίδια και την κόρη τους. Αυτό ωστόσο δεν το είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

«Την Ισμήνη την έχουμε συζητήσει, εντάξει, της λείπει ο μπαμπάς της. Είναι πώς θα το δώσεις στο παιδί, πώς θα του πεις ότι θα λείπει. Τη φωτογραφία την τράβηξα εκείνη την ώρα. γιατί ο Γιάννης έχει φύγει ήδη. Είναι δύσκολα, από την άποψη ότι λείπει από το σπίτι. Ότι λείπει, ότι δεν είναι δίπλα μας, αυτό είναι το δύσκολο! Επικοινωνήσαμε τελευταία φορά όταν φτάσανε εκεί! Διαβάστε παρακάτω…

Δεν αγχώνομαι για το φαγητό, πιο πολύ το ψυχολογικό με απασχολεί, για όποιον έχει οικογένεια είναι λίγο πιο δύσκολο, αν δεν φάει, θα λιποθυμήσει, θα τον μαζέψουν, όλα καλά! Όταν αφήνεις ανθρώπους από πίσω σου, είναι λίγο περίεργα και λίγο δύσκολα. Εντάξει, θα δούμε, έχω πολύ άγχος η αλήθεια είναι!

Έμαθα για τον καυγά, όπου ενεπλάκη ο Γιάννης, έγινε γιατί βρίσανε εμένα και την Ισμήνη, αλλά δεν βγήκε, ουσιαστικά αυτό έγινε, αλλά δεν το γράψανε αυτό, εννοείται! Δεν νομίζω να επιτρέπεται, αλλά ουσιαστικά αυτό έχει γίνει! Για αυτό έγινε ο καυγάς!» αποκάλυψε, με εμφανή την ενόχληση στη φωνή της, η ηθοποιός.


σχετικα αρθρα