Τυπικά χαιρετήθηκαν οι δύο πρώην που έμειναν σε διαφορετικά δωμάτια στο κάλεσμα γνωστού επιχειρηματία από το νησί των ιπποτών  

«Έτσι είναι αγάπη μου» ψιθύρισε για να μην ακουστεί δυνατά, η φίλη μου. «Οι όμορφες αγάπες, όμορφα καίγονται» συνέχισε, περιγράφοντάς μου την δημόσια συνάντηση μετά από καιρό, ανάμεσα στους δύο πρώην Γιώργο Λιάγκα και Φάιη Σκορδά.

Αμφότεροι έδωσαν το παρόν σε λαμπερό event στην Ρόδο, καλεσμένοι γνωστού επιχειρηματία, πλην όμως διέμειναν σε ξεχωριστά δωμάτια και ακόμη και όταν ήταν μαζί πάντα υπήρχε κάποιος αναμέσά τους.

Η κυρία Σκορδά πλατινέ μεν, μαθήτρια του Ουμπέρτο Έκο δε, όταν φοιτούσε στην Ιταλία, εμφανίστηκε απαστράπτουσα το βράδυ του περασμένης Κυριακής.

Επέλεξε λευκό outfit με σορτσάκι που αναδείκνυε τις καλλίγραμμες γάμπες της και δωδεκάποντα πέδιλα, που την έδειχναν πολύ ψηλότερη από ότι είναι.

Εν αντιθέσει με την πρώην σύζυγό του, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε με αρκετά παραπανίσια κιλά και προτίμησε την δεύτερη μέρα της διαμονής του να πάρει ένα φουσκωτό και να πεταχτεί με παρέα στην Σύμη.

Στην παρέα δεν συμπεριλαμβανόταν η κυρία Σκορδά, η οποία προτίμησε την ηρεμία του ξενοδοχείου, αποφεύγοντας τις πολλές εμφανίσεις, ενώ έμπιστα μάτια μετέφεραν στην φίλη μου, ότι συνοδευόταν από σωματοφύλακα!

Κάτι πάντως που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ισχύει, παρά το γεγονός ότι οι πηγές της συνήθως δεν πέφτουν έξω και που δεν έχει και τόση σημασία στην τελική.

Αυτό που φάνηκε στην συναυλία που δόθηκε στο ξενοδοχείο που διέμειναν-ο ιδιοκτήτης του βάφτισε τα παιδιά του-ήταν ότι ήταν δυο ξένοι στην ίδια εκδήλωση.

Ο Λιάγκας καθόταν δεξιά και συνομιλούσε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ η Φαίη καθόταν λίγα μέτρα πιο πέρα και τα έλεγε με φίλες της δημοσιογράφους, που κρατούσαν την δέουσα απόσταση, ανάμεσα στους δύο πρώην.

Μπορεί το διαζύγιο να ήταν βελούδινο και οι σχέσεις τους να παραμένουν τυπικά καλές, όμως η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν «πεθαίνουν» πλέον να βλέπουν ο ένας τον άλλο συχνά, με εξαίρεση ότι αφορά τα παιδιά τους, τα οποία λατρεύουν και οι δύο.