current views are: 13

14 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση12:20

Τραγουδίστρια έκανε μεταμόσχευση νεφρού – Οι πρώτες φωτογραφίες!

Από το 2015 παλεύει με την πάθηση του «λύκου».

Δημοσίευση 12:20’

Από το 2015 παλεύει με την πάθηση του «λύκου».

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια εδώ και δυο χρόνια και συγκεκριμένα από το 2015 παλεύει με την πάθηση του «λύκου».

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σόκαρε τους θαυμαστές της καθώς αποκάλυψε πως η σοβαρότητα της πάθησης αυτής την ανάγκασε το καλοκαίρι του 2017 να κάνει μεταμόσχευση νεφρού, με δότρια την κολλητή της.

Ο λόγος για την Selena Gomez που σήμερα δημοσίευσε φωτογραφίες με την κολλητή της μέσα από το κρεβάτι του νοσοκομείου και αποκάλυψε όλα όσα δεν ήξερε κανείς.

Η pop star συνόδευσε τις φωτογραφίες με τα παρακάτω λόγια προς τους θαυμαστές της:

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικοί από τους οπαδούς μου είχαν παρατηρήσει ότι κρατούσα χαμηλούς τόνος για ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη.

Το καλοκαίρι έμαθα πως πρέπει να κάνω μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας του λύκου. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου όλους αυτούς τους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας.

Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa.

Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και έκανε για μένα την απόλυτη θυσία, δωρίζοντας το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Η ασθένεια λύκος εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένη, αλλά σημειώνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λύκο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Lupus Research Alliance: www.lupusresearch.org/». 


σχετικα αρθρα