current views are: 14

14 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:20

Οι καμπάνες «χτυπούν»: Η Μέγκαν Μαρκλ συναντήθηκε με την βασίλισσα Ελισάβετ!

Ο πέμπτος σε διαδοχή θρόνου πρίγκιπας Χάρι και η σύντροφός του Μέγκαν Μαρκλ εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δημοσίευση 14:20’

Ο πέμπτος σε διαδοχή θρόνου πρίγκιπας Χάρι και η σύντροφός του Μέγκαν Μαρκλ εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πέμπτος σε διαδοχή θρόνου πρίγκιπας Χάρι και η σύντροφός του Μέγκαν Μαρκλ εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το τελευταίο διάστημα όμως τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν και η εφημερίδα Daily Mail υποστηρίζει πως το παλάτι του Κένσινγκτον «ενορχηστρώνει» την «επιχείρηση πριγκίπισσα», ώστε η Αμερικανίδα ηθοποιός να μπει με «ήπιο» τρόπο στην βασιλική οικογένεια.

Οι φήμες για επικείμενο αρραβώνα του πέμπτου στην διαδοχή του θρόνου με την 36χρονη πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits άρχισαν να φουντώνουν, μετά το ρομαντικό ταξίδι του λαμπερού ζευγαριού για σαφάρι στην Μποτσουάνα. Πρόσφατα, η όμορφη Μέγκαν παραχώρησε συνέντευξη στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για «τον πρίγκιπα της καρδιάς της».

Όμως, παράλληλα, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι θα εμφανιστεί για πρώτη φορά επίσημα μαζί στις 23 Σεπτεμβρίου στο Τορόντο για τους αγώνες Invictus Games ενώ το αμερικανικό περιοδικό Us Weekly υποστηρίζει ότι πριν 10 μέρες η Μέγκαν Μαρκλ συναντήθηκε με την 91χρονη βασίλισσα Ελισάβετ στη Σκωτία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η «μεγάλη συνάντηση» έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου στο Μπάλμοραλ, όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν ταξιδέψει στη Σκωτία για να συναντήσουν τον πρίγκιπα Κάρολο στο γειτονικό Μπέρκχολ. «Πήγε καλά (η συνάντηση)», δήλωσε στο περιοδικό πηγή κοντά στον 32χρονο πρίγκιπα και πρόσθεσε: «Αυτή, χωρίς αμφιβολία, είναι η πρώτη εκ των πολλών συναντήσεων που θα ακολουθήσουν. Αυτή (Η Μέγκαν) ταιριάζει τέλεια στην οικογένεια. Η διαφορά στο υπόβαθρο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα».

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη συναντήσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, τις εξαδέλφες του Ουίλιαμ, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη και φαίνεται να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και στην συνάντηση που είχε με τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του, Καμίλα. Πάντως, η Κέιτ Μίντλετον περίμενε πέντε χρόνια για να γνωρίσει την γιαγιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και αυτό συνέβη το 2008, στον γάμο του Πίτερ Φίλιπς, γιου της πριγκίπισσας Άννας.


σχετικα αρθρα