current views are: 18

21 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:28

Μοντέλο του Playboy καταγγέλλει: Μου έκαναν bullying για το μεγάλο, φυσικό μου στήθος!

Δημοσίευση 08:28’

Πολλές γυναίκες​ θα πληρωναn για να αποκτήσουν τα προσόντα που εκείνη διαθέτει φυσικά, ωστόσο για την Lindsey Pelas, μοντέλο του Playboy, η ζωή με το μεγάλο στήθος ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη.

«Δεν είναι τόσο φανταστικό όσο πιστεύει ο κόσμος να έχεις μεγάλο στήθος. Υπάρχουν πολλοί bullies εκεί έξω και πολύ μίσος για τις γυναίκες που διαθέτουν φυσικά μεγάλο μπούστο. Ωστόσο αυτό το χαρακτηριστικό μου είναι κομμάτι του εαυτού μου και έχω μάθει να το αποδέχομαι και να νιώθω όμορφη με αυτό», είπε το «κουνελάκι» του Playboy.

H 26χρονη αποφάσισε να πάει στο τοκ σόου, όπου συμμετέχουν διάσημοι γιατροί, ώστε να τους συμβουλευτεί σχετικά με τον βασανιστικό πόνο στην πλάτη και τη μέση που της έχει προκαλέσει το στήθος της και για να ενημερωθεί σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισής του. Όπως της είπαν οι ορθοπεδικοί, παρότι τα στήθη της έχουν αρκετά μεγάλο βάρος (περίπου 5 κιλά) δεν φαίνεται να έχουν επηρεάσει την σπονδυλική της στήλη.

Όσο για τρόπους ανακούφισης, της συνέστησαν να ξεκουράζεται περισσότερο και να βελτιώσει τη στάση του σώματός της που, λόγω του μεγάλου βάρους του μπούστου της, γέρνει συνήθως προς τα εμπρός.