current views are: 6

1 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση15:00

Το συγκλονιστικό σημείωμα της νεκρής πρώην του Jim Carrey: «Μου έμαθες την κοκαΐνη, τις πόρνες και…»

Η Cathriona κατηγορεί τον ηθοποιό πως της κατέστρεψε τη ζωή, αφού την “σύστησε στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις αρρώστιες”.

Δημοσίευση 15:00’

Η Cathriona κατηγορεί τον ηθοποιό πως της κατέστρεψε τη ζωή, αφού την “σύστησε στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις αρρώστιες”.

Σάλος ξέσπασε με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα για τη σχέση του Jim Carrey με την πρώην σύντροφό του και make-up artist Cathriona White, δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία της.

Στο σημείωμα που βρέθηκε πρόσφατα στο iPad της και το οποίο το είχε γράψει η ίδια στις 8 Απριλίου 2013, η Cathriona κατηγορεί τον ηθοποιό πως της κατέστρεψε τη ζωή, αφού την “σύστησε στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις αρρώστιες”.

Διαβάστε το αναλυτικά:

«Δεν σκέφτηκες το στίγμα με το οποίο θα αναγκαστώ να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν μου ζήτησες συγγνώμη ούτε με ρώτησες, έστω μια φορά αν μπορείς να κάνεις κάτι για να με βοηθήσεις να νιώσω καλύτερα. Δεν είχε καν τύψεις.

Με κόλλησες έρπη και HPV. Θέλω να μου ζητήσεις συγγνώμη γι’ αυτό. Θέλω να καταλάβεις ότι, όσο ασήμαντο κι αν σου φαίνεται εσένα, μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός κοριτσιού. Θέλω να προσέχεις όταν πηγαίνεις με άλλα κορίτσια και να προσέχεις το σώμα σου. Οι ενέργειές σου επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους.

Πριν από εσένα, μπορεί να μην είχα πολλά πράγματα, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.

Αγαπούσα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση και ένιωθα καλά με το κορμί μου. Ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις που είχα πάρει στη ζωή μου. Μετά συνάντησα εσένα και μου γνώρισες την κοκαΐνη, τις πόρνες, την ψυχολογική κακοποίηση και τις αρρώστιες.

Έκανες και καλά πράγματα για μένα, ναι, όμως η σχέση μας με διέλυσε σαν άνθρωπο, Τζιμ. Μου είχες υποσχεθεί τον Τζέκιλ και αυτό που τελικά πήρα ήταν ο Χάιντ. Επειδή σε αγαπώ θα είχα μείνει στο πλευρό του Χάιντ, αλλά εσύ με πέταξες μόλις «ρούφηξες» οτιδήποτε καλό είχε απομείνει μέσα μου».


σχετικα αρθρα