current views are: 11

8 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση12:03

Τροχαίο Π. Παντελίδη: Στο αρχείο η δικογραφία – Ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μοιραία νύχτα

Να σημειώσουμε πως η οικογένεια Παντελίδη έχει τρίμηνη προθεσμία για να καταθέσει τις αντιρρήσεις της

Δημοσίευση 12:03’

Να σημειώσουμε πως η οικογένεια Παντελίδη έχει τρίμηνη προθεσμία για να καταθέσει τις αντιρρήσεις της

Την απόφαση πως η υπόθεση του τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, πρέπει να μπει στο αρχείο, κατέληξε ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Στο πόρισμα του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο γνωστός τραγουδιστής, ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ

Επιπλέον, αποφαίνεται ότι οι αιτιάσεις της οικογένειας του σε βάρος των δύο συνεπιβατιδών του, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, είναι αβάσιμες.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελικός λειτουργός απέρριψε τη μήνυση που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελίδη, σε βάρος των δύο γυναικών για ψευδορκία και ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Η δικογραφία της υπόθεσης έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να επικυρωθεί ή όχι η διάταξη αρχειοθέτησης απο ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό.

Να σημειώσουμε πως η οικογένεια Παντελίδη έχει τρίμηνη προθεσμία για να καταθέσει δια των πληρεξουσίων δικηγόρων της τις αντιρρρήσεις για τη διάταξη αρχειοθέτησης στον Eισαγγελέα Εφετών.

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι η έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου με θύμα τον άτυχο τραγουδιστή ξεκίνησε έπειτα από μηνυτήριες αναφορές της οικογένειάς του.


σχετικα αρθρα