current views are: 21

10 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση09:12

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της Σίας Κοσιώνη πριν και μετά τη γέννα!

 Στο μαιευτήριο «Μητέρα» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή.

Δημοσίευση 09:12’

 Στο μαιευτήριο «Μητέρα» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, κρατούσε το μωράκι της στην αγκαλιά της. Στο μαιευτήριο «Μητέρα» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή.

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», μίλησε τηλεφωνικά ο μαιευτήρας της Σίας Κοσιώνη και αποκάλυψε όλα όσα έγιναν πριν και μετά τη γέννα!

«Ήταν λίγο συγκινημένη και ταλαιπωρημένη όταν μπήκαμε στο μαιευτήριο. Περιμέναμε να δούμε μήπως κατέβει το μωρό, γιατί ήταν λίγο ψηλά. Δεν είχε μπει καλά μες στη λεκάνη και επειδή ήταν μεγάλο μωρό (3,5 κιλά), καταλαβαίνετε ότι είχε δυσκολίες. Γέννησε στις 36,5 εβδομάδες. Ήρθε με τη μαμά της γιατί ο κ. Μπακογιάννης έλειπε αλλά ήρθε το μεσημεράκι. Περιμέναμε γύρω στις 4 με 5 ώρες πριν προχωρήσουμε σε καισαρική.

Κοιμόταν και γύρω στις 6:30 κατάλαβε ότι είχαν σπάσει τα νερά και με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Όταν κάναμε την καισαρική και βγήκε το μωρό, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, της το δώσαμε στην αγκαλιά και θήλασε αμέσως.

Η κυρία Μπακογιάννη ήταν τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη! Ώσπου να κάνουμε την καισαρική είχαμε και την κυρία Μπακογιάννη στο δωμάτιο και μίλαγαν», είπε ο κ. Σιδερωμένος.