Λίγες μόλις ημέρες πριν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους ήλθε ο «Γολγοθάς». Μόλις δυο μήνες πριν έρθει στον κόσμο η κορούλα της Πέγκυ Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, που την περιμένουν με μεγάλη χαρά, η μοίρα έμελλε να τους «παίξει» ένα άσχημο παιχνίδι.

Από την Παρασκευή ο Γιώργος Λύρας νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό επεισόδιο σε ιδιωτικό νοσοκομείο και σήμερα έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε τετραπλό by pass. Επέμβαση, που λόγω του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του γνωστού μάνατζερ, εμπεριέχει επιπρόσθετο κίνδυνο. Μόνο όπλο της τραγουδίστριας είναι η προσευχή και οι επικλήσεις της να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον κίνδυνο ο σύζυγός της. Και όλα αυτά τη στιγμή που εκείνη πρέπει να βρίσκεται, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, σε πλήρη ηρεμία, καθώς διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της και εννοείται ότι δεν πρέπει να βιώνει στενάχωρες καταστάσεις.

Όμως η Πέγκυ Ζήνα δεν μπορεί να αποχωριστεί καθόλου τον λατρεμένο της σύζυγο και ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου κρατώντας του τρυφερά το χέρι για να μην αισθάνεται μόνος του και να απαλύνει τον πόνο του. Έτσι όλες αυτές τις ημέρες η τραγουδίστρια βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του Γιώργου Λύρα και παρά τις συστάσεις των γιατρών και φίλων για ξεκούραση, εκείνη δεν θέλει να ακούσει κουβέντα.

Η απρόσμενη περιπέτεια της υγείας του συζύγου της την έχει γονατίσει και περιμένει με αγωνία την εξέλιξη της επέμβασης. Είναι λογικό αυτή η εξέλιξη να έχει κόψει βίαια το χαμόγελο στο ζευγάρι. Οι δυο τους δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλον προσπαθώντας στο μυαλό τους να υπάρχει μόνο η έλευση της μικρής τους πριγκίπισσας. Δίπλα τους όλες αυτές τις ημέρες είναι ο κουμπάρους τους, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος με το ανατρεπτικό χιούμορ που διαθέτει προσπαθεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα.

Όλα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη το πρωί, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν με το σκάφος του στην Επίδαυρο. Ο Γιώργος Λύρας ένιωσε αδιαθεσία με ξαφνικό πόνο στο στήθος. Ο ίδιος δεν είπε κάτι μη θέλοντας να ανησυχήσει την σύζυγό του, παρά μόνο όταν οι πόνοι άρχισαν να γίνονται αφόρητοι. Λίγες ώρες αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρότρυναν να ανάψουν λαμπάδα καθώς ο μάνατζερ γλίτωσε το παραπέντε το έμφραγμα. Σήμερα λοιπόν το ζευγάρι ζει πολύ δύσκολες στιγμές έως ότου ο Γιώργος Λύρας βγει από το χειρουργείο. Αναμένονται εξελίξεις...Πηγή:Espresso