Ποια είναι η παρουσιάστρια που κάνει γυμναστική με βαράκι το...παιδί της και «ρίχνει» το Instagram!

Viral έγινε ένα πραγματικά αξιολάτρευτο video στο Instagram, στο οποίο η καλλονή Rachel Finch, μοντέλο και παρουσιάστρια από την Αυστραλία, δείχνει πως αν θες, μπορείς να τα κάνεις όλα. Στο video βλέπουμε τη Rachel να κάνει γυμναστική παρέα με το μικρό γιο της.

Έτσι αποδεικνύει πως ακόμη κι αν είσαι νέα μαμά, πάντα μπορείς να βρεις χρόνο για την γυμναστική σου.

«Ελπίζω να βρείτε λίγο χρόνο σήμερα για να γυμναστείτε, όπως κι αν το κάνετε. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα» έγραψε σε ανάρτησή της το 29χρονο μοντέλο. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο βοηθό μου πρώτον για το επιπλέον βάρος και δεύτερον για το κίνητρο».

Ο μικρός Dominique συμμετέχει στα push ups της, στις κάμψεις και στους κοιλιακούς και όπως φαίνεται ξεκάθαρα, το απολαμβάνει!

H πρωτότυπη και πολύ ευχάριστη αυτή γυμναστική της έχει εντυπωσιάσει πολλές άλλες γυναίκες. «Φοβερό, μπορείς σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις περισσότερα βίντεο όπως αυτό; Είμαι μια πολυάσχολη μητέρα δύο παιδιών», της έγραψε κάποια. «Φανταστικό βίντεο. Πανέμορφο μωρό. Σπουδαίες ασκήσεις. Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες», έγραψε κάποια άλλη γυναίκα.

Η 29χρονη Rachel έχει κυκλοφορήσει ένα επιτυχημένο βιβλίο υγείας και ευεξίας, ενώ αμέσως μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της νωρίτερα φέτος, ανεβάζει συχνά video με ασκήσεις στο λογαριασμό της, τον οποίο ακολουθούν πάνω από 200.000 άτομα.

Πηγή: star.gr