current views are: 13

19 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση14:35

Εύη Ιωαννίδου στο Newpost: Ήθελα να μιμηθώ την Ν. Καλογρίδη!

Η όμορφη παίκτρια από την ομάδα της Ζούγκλας, ήταν εκείνη η οποία αποχώρησε πρώτη από το παιχνίδι, περνώντας μάλιστα από μια σειρά απαιτητικών αγωνισμάτων.

Δημοσίευση 14:35’

Η όμορφη παίκτρια από την ομάδα της Ζούγκλας, ήταν εκείνη η οποία αποχώρησε πρώτη από το παιχνίδι, περνώντας μάλιστα από μια σειρά απαιτητικών αγωνισμάτων.

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το Nomads, η Εύη Ιωαννίδου επέστρεψε με μια βαλίτσα γεμάτη εμπειρίες, αμέτρητες εικόνες και μοιράστηκε στο Newpost όλες αυτές τις αναμνήσεις.

Η όμορφη παίκτρια από την ομάδα της Ζούγκλας, ήταν εκείνη η οποία αποχώρησε πρώτη από το παιχνίδι, περνώντας μάλιστα από μια σειρά απαιτητικών αγωνισμάτων.

Πως νιώθεις τώρα που τελείωσε το παιχνίδι;

Προσπαθώ να έρθω στην ελληνική νοοτροπία πάλι. Ακόμα νιώθω ότι βρίσκομαι στις Φιλιππίνες αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες.

Πως πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις στο Nomads;

Η απόφαση μου να συμμετέχω στο ριάλιτι ήταν συνειδητή. Ήθελα από πολύ παλιά να πάρω μέρος σ’ ένα τέτοιο ριάλιτι. Το είχα δουλέψει στο μυαλό μου, να κάνω αυτή την τρέλα. Όποτε με το που είδα το τρέιλερ, ενθουσιάστηκα και είπα “εδώ είμαστε… θα δηλώσω συμμετοχή”

Πως σου φάνηκε αυτή η εμπειρία;

Τόσο το ταξίδι, όσο και η εμπειρία ήταν κάτι το οποίο δεν είχα ξαναζήσει κι αυτό το έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον για εμένα. Ήμουν στη μέση του πουθενά. Δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος εάν δεν πάει να το ζήσει. Το παιχνίδι μου φάνηκε από την αρχή πολύ δύσκολο και απαιτητικό. Αλλά αυτά που είδα και έζησα δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου!

Τι άλλο κέρδισες από το ριάλιτι;

Το μεγαλύτερο μάθημα που κέρδισα μετά την συμμετοχή μου στο Nomads, είναι να μην εμπιστεύομαι τους ανθρώπους από την αρχή.

Οι γονείς – φίλοι σου πως πήραν την απόφασή σου να φύγεις για τις Φιλιππίνες;

Δεν είχα πει σε κανέναν ότι θα πάω στο παιχνίδι.  Οι γονείς μου το έμαθαν λίγες μέρες πριν φύγω και χάρηκαν πολύ, πιο πολύ και από μένα. Ήξεραν ότι το ήθελα πολύ να ζήσω μια τέτοια εμπειρία. Οι φίλοι μου το έμαθαν πιο μετά. Ήθελα να τους κάνω έκπληξη και να με δουν στην τηλεόραση κατευθείαν.

Όταν βρισκόσουν στην παραλία και όταν έπρεπε να αγωνιστείς στα σκληρά παιχνίδια που έχουμε αντιληφθεί όλοι μας πως είναι, μετάνιωσες για την απόφαση σου αυτή;

Ίσα ίσα! Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ το πόσο σκληρό είναι μου άρεσε ακόμα περισσότερο γιατί μου έβγαινε από μέσα μου η δύναμη και αποφασιστικότητα το να θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου πόσο δυνατή είμαι και πόσο μπορώ να αντέξω σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Στο τελευταίο αγώνισμα που έπαιξες πάλεψες πολύ και έδειξες πόσο πολύ ήθελες να παραμείνεις στο παιχνίδι. Μίλησε μας για εκείνη την μέρα!

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα οι συμπαίκτες μου, μου έδιναν δύναμη και μ’ ενθάρρυναν γιατί είχα πολύ άγχος αλλά και στεναχώρια που είχα βρεθεί σ’ εκείνη τη θέση τόσο νωρίς. Όταν λοιπόν αντίκρισα τον στίβο μάχης είπα μέσα μου “εντάξει δεν είναι τόσο δύσκολο… θα το βγάλω”. Όταν στα μέσα του αγωνίσματος χρειάστηκε να σκάψω, πιέστηκα πολύ, μου έφυγε όλη η ενέργεια και μετά δεν μπόρεσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό! Το περιστατικό της λιποθυμίας, ήταν ένα μεγάλο σοκ, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλους τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι αμέσως έσπευσαν να με βοηθήσουν. Δεν μπορούσα να καταλάβω εκείνη την ώρα τι συνέβαινε. Με βοήθησαν πολύ και οι τρεις ομάδες, και φυσικά η παραγωγή, η οποία ήταν συνεχώς δίπλα μου σε όλο αυτό. Τους ευχαριστώ για όλα.

Θεωρείς άδικο το ότι έφυγες τόσο νωρίς;

Φυσικά και το θεωρώ άδικο γιατί δεν έδειξα κάτι αρνητικό στην ομάδα μου και στο κοινό. Δεν πρόλαβα κιόλας! Αλλά θεωρώ ότι ήμουν μια παίκτρια που βοηθούσα στη συμβίωση και στα αγωνίσματα. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ότι μπορεί να ήταν και να είναι για καλό που έφυγα τόσο νωρίς. Το μέλλον θα δείξει.»

Ποια ήταν η σχέση σου με την Ειρήνη Ζάχου

Με την Ειρήνη είχαμε γνωριστεί όταν κάναμε τα casting. Ήμασταν μαζί σ’ όλα τα «σκαλοπάτια» του Nomads.  Αυτό που με στεναχώρησε είναι που είπε ότι δυο μέρες που ήμασταν στην παραλία δεν είχαμε προλάβει ν’ έρθουμε κοντά και γι’ αυτό το λόγο με ψηφίζει. Δεν το ασπάζομαι αυτό, αλλά δεν πειράζει. Ότι έγινε, έγινε. 

Όταν θα βγει έξω θα της μιλήσεις; Θα της πεις τι σε πείραξε;

Δεν κρατάω κακία. Δε ξέρω πως θα αντιδράσω τότε. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! Θα δείξει!

Διαισθάνθηκες κάποιον συμπαίκτη σου να παίζει με στρατηγική;

Δεν μπόρεσα να αντιληφθώ και να καταλάβω πολλά πράγματα τις λίγες μέρες που βρισκόμουν εκεί. Σίγουρα ο καθένας θα μπορούσε να σκεφτεί με στρατηγική και ειδικότερα οι άνδρες. Εγώ δεν ήμουν τόσο πονηρή. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή στρατηγικά κι αυτό φάνηκε και στην ψηφοφορία!

Με τους άλλους παίκτες μιλάγατε πριν τα αγωνίσματα;

Μιλάγαμε ελάχιστα! Ένα γεια! Καθόμασταν 5 μέτρα μακριά οι ομάδες μεταξύ μας… και γι’ αυτό δεν υπήρχε και καμία ένταση όταν παίζαμε!

Για την Νατάσα Καλογρίδη τι γνώμη έχεις;

Η Νατάσα είναι δυνατός χαρακτήρας και πραγματικά την θαυμάζω γι’ αυτόν το λόγο. Την βλέπω και την χαίρομαι που είναι τόσο δυνατός άνθρωπος. Ώρες ώρες μου έρχεται να “αντιγράψω τον χαρακτήρα της και να την μιμηθώ”. Είναι ένας άνθρωπος που τα δίνει όλα! Είναι από τα άτομα που ήρθα κοντά από την αρχή! Είναι αυθεντική, ντόμπρα, ουδέτερη, δίκαιη και αντράκι. Έδινε δύναμη σ’ όλη την ομάδα».

Πλανάται ακόμα κι τώρα η εντύπωση ότι κάτι είχε «γεννηθεί» ερωτικό με σένα και το Γιώργο Μαυρίδη. Ισχύει;

Όχι, με τον Γιώργο γνωριζόμασταν από την Θεσσαλονίκη. Στο ταξίδι για τις Φιλιππίνες ήρθαμε πιο κοντά και μου ανοίχτηκε. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και δυνατός χαρακτήρας.»

Ποιος θέλεις να είναι ο νικητής του Nomads;

Θέλω να κερδίσει ο Γιώργος Μαυρίδης γιατί είναι ένας δίκαιος παίκτης, δυνατός και πάρα πολύ καλό παιδί. Επίσης θα ήθελα και την Νατάσσα.    

Όταν έφυγες από το παιχνίδι και σου έδωσαν το κινητό έπαθες ένα σοκ όταν άνοιξες;

Η αλήθεια είναι ότι όταν άνοιξα το κινητό μου είχε πάρει φωτιά από τις ειδοποιήσεις. Τα μηνύματα που δέχτηκα ήταν όλα θετικά από τον κόσμο. Η ψυχολογία μου, μου ανέβηκε αμέσως!

Τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που τον γνώρισες;

Με τον Μάριο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι! Με είχε στηρίξει πολύ και με το Nomads. Μου έδωσε κάποιες πολύ καλές συμβουλές για το παιχνίδι που όσο ήμουν εκεί τις τήρησα. Του είχα πει μάλιστα ‘’μακάρι να βγω από το παιχνίδι και να έχουν να πουν όλοι για μένα τόσο καλά σχόλια όπως έλεγαν για σένα’’. Με στήριξε πολύ ο Μάριος σε όλο αυτό και ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή του στο Survivor, όπου και είχε αποκτήσει πλέον ανάλογη εμπειρία.

Ποια τα σχέδια σου από εδώ και πέρα;

Αυτή την περίοδο τα σχέδιά μου κάθε μέρα είναι και διαφορετικά. Θεωρώ ότι έχω κάποιες καλές ευκαιρίες, απλά θα πρέπει να το διαχειριστώ σωστά. Θα ήθελα να ασχοληθώ και με την τηλεόραση, αλλά και το modeling. Εξάλλου αυτά τα δύο συνδυάζονται πολύ εύκολα.


σχετικα αρθρα