current views are: 23

20 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση11:48

Ο Γιώργος Λιβάνης αποκαλύπτει στο Newpost: H άνοδος, ο «πόλεμος» που δέχτηκε και η… Ελένη Μενεγάκη!

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής ​που έχει μπει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα, ξεχωρίζοντας με τη φωνή του αλλά και τον χαρακτήρα του, αφού δεν είναι τυχαίο που όλοι τον χαρακτηρίζουν ως το πιο καλό παιδί του χώρου.

Δημοσίευση 11:48’

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής ​που έχει μπει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα, ξεχωρίζοντας με τη φωνή του αλλά και τον χαρακτήρα του, αφού δεν είναι τυχαίο που όλοι τον χαρακτηρίζουν ως το πιο καλό παιδί του χώρου.

Είναι νέος, ωραίος και φωνάρα και είναι έτοιμος να δώσει το μουσικό του στίγμα στον χάρτη της Αθηναϊκής διασκέδασης.

Με μεγάλη αγάπη και περισσότερο απ’ ενάμιση εκατομμύριο προβολές στο Youtube, o κόσμος «αγκάλιασε» το «Βγαίνω πίνω ξενυχτάω» που ερμηνεύει ο Γιώργος Λιβάνης!

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής ​που έχει μπει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα, ξεχωρίζοντας με τη φωνή του αλλά και τον χαρακτήρα του, αφού δεν είναι τυχαίο που όλοι τον χαρακτηρίζουν ως το πιο καλό παιδί του χώρου.

Το Newpost τον συνάντησε μετά από απαίτηση των θαυμαστριών του και τον ρωτήσαμε ότι θα θέλατε να μάθετε!

Οι αποκαλύψεις που έκανε τόσο για την επαγγελματική του πορεία όσο και για την προσωπική του ζωή… θα σας εκπλήξουν!

Πόσο χρονών ξεκίνησες το τραγούδι; Τι σε ώθησε ώστε να ασχοληθείς με την μουσική;

Με τη μουσική είχα πάθος από μικρός. Γράφτηκα στο ωδείο του Αριστείδη Μόσχου και άρχιζα να παίζω κρουστά όπου στην πορεία είχα την τύχη να παίξω και στην ορχήστρα του. Έχω σπουδάσει παραδοσιακά κρουστά και ούτι. Τα πρώτα μου λεφτά τα έβγαλα στην ηλικία των 11, παίζοντας σε πανηγύρια και σε συναυλίες μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες. Από τότε που ξεκίνησα το «ταξίδι» μου στη μουσική μέχρι και σήμερα δεν έχω πάψει να παίζω.

Τι έκανες τα πρώτα σου χρήματα;

Βοηθούσα την οικογένεια μου και φυσικά την διαχείριση την είχαν οι γονείς μου. Τα χρήματα που έβγαζα τότε ήταν πολλά! Με αντιμετώπιζαν σαν το νέο ταλέντο. Είχα πάει σε τρεις εκπομπές της τηλεόρασης και με παρουσίαζαν ως το «μικρό ταλέντο» όσον αφορά τη μουσική. Συγκεκριμένα, είχα πάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην Σεμίνα Διγενή και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Το τραγούδι πως ήρθε στην ζωή σου;

Ξαφνικά! Σπούδαζα στη Κρήτη και είχα πάει με την παρέα μου στον Μπακαλόγατο ένα μεζεδοπωλείο στο Ρέθυμνο. Εκείνη την μέρα λοιπόν ο τραγουδιστής έλειπε και ο επιχειρηματίας μας ανακοίνωσε ότι όποιος θέλει μπορεί να τραγουδήσει. Οι φίλοι με ξεσήκωσαν και ανέβηκα στην πίστα να πω ένα τραγούδι. Ο επιχειρηματίας μετά μου έκανε πρόταση να τραγουδάω στο μαγαζί του. Τόσο απλά και ξαφνικά ξεκίνησα να τραγουδώ! Από μια σύμπτωση!

Είχες ποτέ αμφιβολίες που «μεταπήδησες» στο τραγούδι;

Να σου πω την αλήθεια, ναι! Και μάλιστα μέχρι και πριν από περίπου δυο χρόνια είχα πολύ έντονες. Συνάδελφοι μου, μου έλεγαν “ρε Γιώργο παρατάς την παραδοσιακή μουσική για πας να τραγουδήσεις στα μπουζούκια;”. Με επηρέαζε πολύ τότε η κρίση τους.

Ασχολείσαι προσωπικά με την συνολική σου εικόνα.

Φυσικά! Θεωρώ πως ένας τραγουδιστής πρέπει να έχει και προσωπικότητα πέρα από το ταλέντο του!

Ποιος καλλιτέχνης ήταν το πρότυπό σου όταν ήσουν μικρός;

Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν και είναι μέχρι και σήμερα.

Στην Αθήνα πότε ήρθες;

Η ζωή μου για ακόμα μια φόρα άλλαξε ξαφνικά. Από ένα δυσάρεστο και αναπάντεχο γεγονός εγώ αποφάσισα να μην ξαναγυρίσω ποτέ στη Κρήτη και να μείνω μόνιμα στην Αθήνα. Ήμουν χάλια ψυχολογικά. Σε μια νύχτα πάλι άλλαξε όλη μου η ζωή. Έτσι σιγά σιγά λοιπόν ξεκίνησα εδώ στη Αθήνα να κάνω live σε κλαμπάκια και σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ποια ήταν η πρώτη σου συνεργασία;

Η πρώτη μου μεγάλη συνεργασία ήταν πριν δυο χρόνια με τον Αντύπα και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Πολύ ωραία περάσαμε, άψογοι επαγγελματίες!

Μέχρι τότε δεν είχες άλλες προτάσεις;

Είχα και πολύ καλές μάλιστα. Εγώ δεν ήθελα γιατί ένιωθα πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Έχω κάνει πολλά «χιλιόμετρα» με live, σ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν δικιά μου επιλογή γιατί δεν ήθελα να εκτεθώ σε μια μεγάλη πίστα. Ήθελα πρώτα να δουλέψω πολύ και μετά να βγω στην σκήνη μπροστά σε τόσους χιλιάδες ανθρώπους.

Περιέγραψε μας τα συναισθήματα σου την πρώτη φορά που βγήκες στην σκηνή!

Είχα πολύ άγχος, η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Όταν τελείωσα και πήγα στο καμαρίνι θυμάμαι ένιωθα ικανοποίηση γιατί τα είχα καταφέρει!

Έχεις δεχτεί απόρριψη στην ζωή σου;

Φυσικά και έχω δεχτεί απόρριψη. Και όχι μόνο μια φορά! Έχω φάει απόρριψη από άτομα που εκτιμούσα στο χώρο. Όταν μ’ έβλεπαν να κάνω βήματα «μπροστά» κάποιους τους πείραξε. Είχα πόλεμο κάποια στιγμή. Αλλά «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» αυτό έχω να πω.

Έχεις κάνει ποτέ «πίσω» βήματα;

Και αν έχω κάνει ένα βήμα πίσω μετά έκανα δυο μπροστά!

Θέλεις να πεις σε κάποιον ένα δημόσιο «Σ’ ευχαριστώ»;

Ναι… στον Δημήτρη Βραχάμη είναι ο άνθρωπος που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή και με στήριξε σ’ όλα μου τα βήματα που έχω κάνει μέχρι στιγμής.

Υπάρχουν αληθινές φιλίες στη δουλεία σου ή επικρατεί μόνο ο ανταγωνισμός;

Όπως υπάρχει φίλια… έτσι υπάρχει και ο πόλεμος και ο ανταγωνισμός!

Είχες την στήριξη των γονιών σου;

Πάντα! Από την αρχή μέχρι και σήμερα. Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει τόσα πράγματα μέχρι τώρα χωρίς την στήριξη τους.

Αυτόν τον καιρό είσαι μόνος σου;

Ναι είμαι «ελεύθερος». Είμαι πολύ απορροφημένος με την δουλειά μου, που δίνω όλη την ενέργεια μου εκεί. Αλλά ο έρωτας ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα!

Θα μπορούσες να κάνεις σχέση με μια θαυμάστριά σου;

Φυσικά, είμαι ανοιχτός είτε είναι θαυμάστρια μου είτε όχι, όταν δεν έχω σχέση.

Σου έχει συμβεί κάποιο ευτράπελο πάνω στη σκηνή από θαυμάστρια;

Όχι ποτέ!

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει θαυμάστρια για σένα;

Μια κοπέλα έκανε τατουάζ στο χέρι της με το επίθετο μου. Κι άλλη μια κοπέλα, έγραψε τους στίχους μου στο σώμα της. Έπαθα σοκ μόλις είδα τις φωτογραφίες!

Εσύ για γυναίκα;

Εγώ αρχικά θέλω να σου πω ότι φοβάμαι τ’ αεροπλάνα. Ένα βράδυ λοιπόν είχα ανάγκη να δω το κορίτσι μου. Πήγα στο αεροδρόμιο, πήρα το αεροπλάνο και πήγα σπίτι της…! Αυτό για μένα ήταν υπέρβαση!

Ποιο είναι το ποιο ωραίο κομπλιμέντο που έχεις δεχτεί από γυναίκα;

Τα κομπλιμέντα που έχω δεχτεί και μου άρεσαν, ήταν αυτά που αφορούσαν την φωνή μου και μετά την εμφάνιση μου. Για παράδειγμα αν μια ωραία γυναίκα έρθει και μου πει “είσαι ωραίος αλλά τραγουδάς και ωραία”… εκεί με έφτιαξε!

Τι είναι αυτό που μπορεί να σου κάνει κλικ στον έρωτα;

Εγώ τρελαίνομαι με το χαμόγελο μιας γυναίκας!

Με ποια γυναίκα μεγάλωσες με αφίσα στο δωμάτιο σου;

Κοίτα εγώ έχω τρέλα με την Μενεγάκη. Μου αρέσει πολύ αυτή η γυναίκα. Είναι όμορφη, έξυπνη, δυναμική αλλά και γατούλα! Συνδυάζει όλα όσα μου αρέσουν σε μια γυναίκα!

Γιώργο βγαίνεις, πίνεις, ξενυχτάς;

Ξενυχτάω ακόμα και όταν είμαι στο σπίτι. Πίνω με μέτρο! Μπορεί να το έκανα τραγούδι αλλά όλοι πρέπει να προσέχουμε όταν πίνουμε και είμαστε έξω!

Μεγάλη επιτυχία είχε το τραγούδι αυτό το καλοκαίρι. Πίστευες από την πρώτη στιγμή που το άκουσες ότι θα γινόταν χαμός και θα έφτανε να κάνει 1.500.000 views στο Youtube;

Από την πρώτη στιγμή που άκουσα την μελωδία του είπα «Αυτό το τραγούδι θα σκίσει!». Είναι πολύ ανεβαστικό τραγούδι!

Να περιμένουμε από σένα σύντομα καινούργιο τραγούδι;

Ναι, αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο στούντιο μαζί με τους συνεργάτες μου. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι στην επόμενη δουλειά μου θα έχω και 3 δικά μου τραγούδια!

Φέτος που μπορούμε να σε δούμε και να σε ακούσουμε;

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω στο Tokyo Theater στο Γκάζι. Θα εμφανίζομαι κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή παρέα με τον Σταμάτη Χουχούλη.

«Σας περιμένω όλους στο TOKYO και σας εγγυώμαι ότι θα περάσετε πολύ ωραία!»


σχετικα αρθρα