current views are: 12

26 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση19:02

Η «χυμώδης» κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σέξι αλλά και… έξυπνη!

Η κόρη του προέδρου εξαιρετικά διακριτική και είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου της Μόσχας.

Δημοσίευση 19:02’
Πούτιν

Η κόρη του προέδρου εξαιρετικά διακριτική και είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου της Μόσχας.

O επικεφαλής της ρωσικής αντιπολίτευσης αποκάλυψε το όνομα που χρησιμοποιεί η μία από τις δύο κόρες του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ένα μυστικό που ο Ρώσος πρόεδρος κρατούσε καλά φυλαγμένο για πολλά χρόνια.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μιλάει ποτέ για την ιδιωτική του ζωή. Με μισόλογα είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο του 2013 το διαζύγιό του με την Λουντμίλα, την μητέρα των δύο κοριτσιών του. Αλλά ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι του οποίου ο αδελφός φυλακίστηκε πέρυσι έσπασε την ομερτά: στη σελίδα του στο facebook δημοσιοποίησε το όνομα που χρησιμοποιεί η μικρή κόρη του Πούτιν Εκατερίνα Τιχλόνοβα

Η κόρη του προέδρου εξαιρετικά διακριτική και είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου της Μόσχας. Ενα κοντινό άτομο της οικογένειας, το οποίο ρωτήθηκε από το Reuters επιβεβαίωσε την είδηση αλλά ανώνυμα. Όσο για τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου δήλωσε ότι δεν ξέρει ποια είναι η Εκατερίνα Τιχλόνοβα. «Δεν είναι αυτό η δουλειά μου. Εγώ δουλεύω με τον Πρόεδρο, όχι με τα παιδιά του» δήλωσε.

Η νεαρή γυναίκα είναι 28 ετών και δουλεύει για τον Ομιλο RBC, ο οποίος κατέχει ένα τηλεοπτικό κανάλι. Είναι επικεφαλής της εταιρείας Innopraktika, η οποία διαχειρίζεται ένα πρόγραμμα 1,7 δις δολαρίων για την μεταρρύθμιση του Πανεπιστημίου της Μόσχας.