current views are: 7

27 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση13:43

Αμαρυλλίς: Κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι με την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη!

O τίτλος του είναι «Θα Ζω» και μόλις κυκλοφόρησε στο προσωπικό κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο Youtube.

Δημοσίευση 13:43’

O τίτλος του είναι «Θα Ζω» και μόλις κυκλοφόρησε στο προσωπικό κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο Youtube.

Η Αμαρυλλίς επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι το οποίο φέρει την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη. O τίτλος του είναι «Θα Ζω» και μόλις κυκλοφόρησε στο προσωπικό κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο Youtube. Να σημειωθεί ότι το teaser του τραγουδιού είχε τεράστια επιτυχία, αφού έσπασε το ρεκόρ των teasers videos και μέσα σε λίγα 24ώρα βρέθηκε στα 5 δημοφιλέστερα βίντεο του Youtube.

Είναι η πρώτη φορά που τραγούδι του Παντελή θα ακουστεί με άλλη φωνή εκτός από τη δική του από τότε που έφυγε… Τους δύο καλλιτέχνες τους συνέδεε μία αληθινή φιλία και μία βαθιά καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση που φάνηκε ιδιαίτερα όταν ο Παντελής της εμπιστεύτηκε την τεράστια επιτυχία του με τίτλο, «Διαταγές».

Σε μια εποχή που η ζήτηση των τραγουδιών του ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη, ο ίδιος επέλεξε να εμπιστευτεί τις δημιουργίες του σε καλλιτέχνες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, με κύριο  γνώμονα το συναίσθημα. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Αμαρυλλίς. «Πληγωμένος και πάλι ΘΑ ΖΩ…» , ένας στίχος μέσα από το καινούργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι που τα λέει όλα.


σχετικα αρθρα