current views are: 8

14 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση20:01

Μουσική βραδιά στην Αισθητική Ανάπλαση

Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο για γυναίκες και άνδρες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Αγγλία, το Ντουμπάι κ.α. που έχουν εμπιστευτεί τα έμπειρα χέρια του.

Δημοσίευση 20:01’

Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο για γυναίκες και άνδρες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Αγγλία, το Ντουμπάι κ.α. που έχουν εμπιστευτεί τα έμπειρα χέρια του.

Μία υπέροχη μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο της Υγείας και όχι μόνο, οι οποίοι βρέθηκαν στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Αισθητική Ανάπλαση, καλεσμένοι του γνωστού πλαστικού χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου κι απόλαυσαν υπέροχες άριες εκτελεσμένες μοναδικά από τη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη.

Η Αισθητική Ανάπλαση ιδρύθηκε πριν από περίπου 20 χρόνια στην Αθήνα και αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής με σκοπό την παροχή όλου του φάσματος των αισθητικών παρεμβάσεων, από τις πιο απλές αισθητικές διαδικασίες έως τις πιο πολύπλοκες κι απαιτητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Η αισθητική βελτίωση με αρμονία και φυσικό αποτέλεσμα ήταν και είναι πάντα ο στόχος του Αθανάσιου Χριστόπουλου, γι’ αυτό κι έχει πιστούς πελάτες τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό. Η Αισθητική Ανάπλαση και ιδιαίτερα ο κ.Χριστόπουλος έχουν αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασιών στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο για γυναίκες και άνδρες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Αγγλία, το Ντουμπάι κ.α. που έχουν εμπιστευτεί τα έμπειρα χέρια του. Κι εκείνος τους ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν αφιερώνοντας όσο χρόνο είναι αναγκαίος για την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά, εφαρμόζοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές και γνώσεις της πλαστικής χειρουργικής.


σχετικα αρθρα