current views are: 5

15 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:03

Στην Αθήνα ο Ρόμπερτ Πάτινσον για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Good Time»!

Ενθουσιάζοντας τον περασμένο Μάιο το Φεστιβάλ των Καννών με τη συμμετοχή του στο υποψήφιο για Χρυσό Φοίνικα «Good Time», o Ρόμπερτ Πάτινσον θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία στο αθηναϊκό κοινό.

Δημοσίευση 13:03’

Ενθουσιάζοντας τον περασμένο Μάιο το Φεστιβάλ των Καννών με τη συμμετοχή του στο υποψήφιο για Χρυσό Φοίνικα «Good Time», o Ρόμπερτ Πάτινσον θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία στο αθηναϊκό κοινό.

Η ταινία, ένα ξέφρενο αγωνιώδες θρίλερ έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικά σχόλια, με τους κριτικούς κινηματογράφου να υποκλίνονται στην περίτεχνη ερμηνεία του Πάτινσον και να τον τοποθετούν στις προβλέψεις τους για τα φετινά βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Ενθουσιάζοντας τον περασμένο Μάιο το Φεστιβάλ των Καννών με τη συμμετοχή του στο υποψήφιο για Χρυσό Φοίνικα «Good Time» των αδελφών Τζος και Μπένι Σάφντι, o Ρόμπερτ Πάτινσον θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία στο αθηναϊκό κοινό.

Γνωστός από την επιτυχημένη τριλογία της Έκλειψης (Twilight), αναγνωρισμένος από τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ (στα υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα «Cosmopolis», «Maps to the Stars») και έτοιμος να επισκεφθεί το εκλεκτικό σύμπαν της Κλερ Ντενί (με το επιστημονικής φαντασίας «High Life»), ο δημοφιλής ηθοποιός έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπηρετήσει διαφορετικά είδη και να κερδίσει το κοινό με τις ερμηνείες του.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας, στις 23 Νοεμβρίου, από την Feelgood Entertainment, o Ρόμπερτ Πάτινσον θα βρεθεί στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Good Time». Η ταινία, ένα ξέφρενο αγωνιώδες θρίλερ έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικά σχόλια, με τους κριτικούς κινηματογράφου να υποκλίνονται στην περίτεχνη ερμηνεία του Πάτινσον και να τον τοποθετούν στις προβλέψεις τους για τα φετινά βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Με τον Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund («American Made», «Jane Got a Gun») και τους Τέρυ Ντούγκας και Ζαν Λυκ Ντε Φαντί της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για τη σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Σάφντι -οι New York Times τη χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση»- ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».

Στην ταινία ο Πάτινσον υποδύεται τον Κονσταντίν Νίκας, ο οποίος κάνει μια απέλπιδα απόπειρα να βγάλει τον αδελφό του από την φυλακή, ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία. Για να το καταφέρει αναγκάζεται να αναμειχθεί με τον υπόκοσμο και σε ένα βράδυ γεμάτο αδρεναλίνη βρίσκει τον εαυτό του μπλεγμένο σε μια διαδρομή χάους και βίας, με τον χρόνο να τον πιέζει και με τις ζωές και των δύο να κρέμονται από μια κλωστή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


σχετικα αρθρα