Αυτή η μουντάδα του καιρού με ωθεί να κλείνομαι όλο και περισσότερο στο σπίτι αυτές τις ημέρες, κάτι που δεν συνηθίζω, αλλά ευτυχώς υπάρχουν φίλες που βγαίνουν κάθε μέρα.

Διακτινίζονται μάλιστα το Σαββατοκύριακο άλλη στο Κολωνάκι, άλλη σε σικ καλέσματα στα Βόρεια Προάστια και έτερη στα Νότια, εκεί όπου όπως με πληροφόρησε ακούστηκε μεγάλος αχός προ ημερών.

Αχός βαρύς μάλιστα, για τον γνωστότατο εφοπλιστή, που διάγει εδώ και καιρό μέρες διαζυγίου με την πανέμορφη πρώην σύζυγό του, η οποία σύμφωνα με την Τζένη, νιώθει πλέον ανακουφισμένη.

Έχοντας εξασφαλίσει μια μεγάλη διατροφή και μια παχυλή αποζημίωση, έχει αφήσει τον πρώην σύζυγο να περνάει όπως θέλει, συνήθως με μοντέλες δεύτερες διαλογής.

Κάτι που δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα όμως, αφού αυτός θέλει πρωτίστως να διαθέτουν συγκεκριμένο σωματότυπο και αναλογίες, σε δύο ανατομικά σημεία.

Όπως μου είπε η Τζένη, αν κάποια τα έχει αλλά όχι στα νούμερα που επιθυμεί ο εφοπλιστής, αυτός αναλαμβάνει να την στείλει στον καλύτερο πλαστικό χειρούργο, ώστε να «γεννηθεί» το επιθυμητό δι' αυτόν αποτέλεσμα.

Χαριτωμένο το βρίσκω, δεν μπορώ να πω, μόνο που σύμφωνα με τα όσα μαθαίνω, αυτό έχει γίνει κατ' επανάληψη τα τελευταία χρόνια με τουλάχιστον πέντε καλλονές.

Όλες δέχθηκαν με χαρά το «δωράκι» του γαλαντόμου εφοπλιστή, τα δώρα του, τα ταξίδια μαζί του σε διάφορες πόλεις για ψώνια και χαλάρωση και τις νύχτες μαζί του στα Νότια Προάστια, ενόσω ήταν παντρεμένος.

Αυτή που δεν το δέχθηκε ήταν η πανέμορφη σύζυγός του, η οποία αφού μάζεψε αρκετά στοιχεία, απαίτησε την ελευθερία της με το ανάλογο τίμημα.

Την πήρε και τώρα απολαμβάνει τη νέα της ανέμελη ζωή, σε μια εξαιρετική κατοικία, την ίδια ώρα που ο πρώην της πηγαίνει από μοντέλα σε μοντέλα.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες πέριξ της Γλυφάδας, υποστηρίζουν ότι οι διάφορες «επιδιορθώσεις» του έχουν κοστίσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ!

Αφού έχει ο άνθρωπος, τι θέλετε κι εσείς; Αφήστε τον να το χαρεί...