Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Selena Gomez και ο Justin Bieber αναθέρμαναν τη σχέση τους με πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί που συμπεριλάμβαναν ρομαντικά ραντεβού, βόλτες με ποδήλατο και βόλτες στο πάρκο. Μάλιστα, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να μοιράζεται ένα φιλί στον αγώνα χόκει του τραγουδιστή, πρόσφατα.

Το περιοδικό Life & Style ισχυρίζεται πως οι δύο τους ψάχνουν μαζί σπίτι στη Καλιφόρνια, με μία πηγή να αναφέρει πως "ήταν ιδέα της Selena και ο Justin είναι πολύ θετικός με αυτό."

Η πηγή συνεχίζει: «Εκείνος ψάχνει ήδη σπίτια στο Calabasas της Καλιφόρνια. Ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή μαζί." Η πηγή συμπλήρωσε πως το να συγκατοικήσουν θα σηματοδοτήσει "την αρχή μίας ζωής που ελπίζουν να μοιραστούν.»

«Έχουν μεγαλώσει και οι δύο τόσο πολύ. Το να χωρίσουν ήταν σημαντικό για εκείνους έτσι ώστε να προχωρήσουν και να συνειδητοποιήσουν πως είναι γραφτό να είναι μαζί. Το να αγοράσουν ένα σπίτι μαζί θα είναι η κίνηση που θα κλείσει τη συμφωνία.», δήλωσε η πηγή.

Ενώ το να ζουν κάτω από την ίδια στέγη θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τη σχέση τους από μόνο του, ο Bieber θέλει «να παντρευτεί» τη Gomez στο κοντινό μέλλον. Ο τραγουδιστής θέλει «να είναι καλύτερος άνθρωπος για τη Selena» παρά τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο Hollywood Life.

Μπορεί, βέβαια, ο Bieber να θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος για εκείνη, ωστόσο, οι κοντινοί της Gomez έχουν αμφιβολίες. «Η Selena δέχτηκε κριτική από τους αγαπημένους της αλλά τους επιβεβαίωσε πως βλέπει μία νέα πλευρά του Bieber αυτή τη φορά», εξήγησε η πηγή. «Οι φίλοι και η οικογένειά της εμπιστεύονται την κρίση της. Για τώρα είναι χαρούμενοι που είναι χαρούμενη.»

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει ξανά μετά τον χωρισμό τους το 2014.