current views are: 7

22 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση17:30

Νίκος Μακρόπουλος: «Θαυμάστρια μου έγραψε βιβλίο με πρωταγωνιστή εμένα»

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του έχει τύχει κάτι παρανοικό με θαυμάστρια και η απάντηση του πραγματικά σοκάρει.

Δημοσίευση 17:30’

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του έχει τύχει κάτι παρανοικό με θαυμάστρια και η απάντηση του πραγματικά σοκάρει.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο, στο ησυχαστήριο του στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, αγκαλιά με τα μαύρα Λαμπραντόρ του, Όπρα και Κούγκαρ, ο Νίκος Μακρόπουλος παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα.

Με το νέο τουcd με τίτλο «Τι να το κάνω» που περιλαμβάνει 13 ολοκαίνουργια τραγούδια, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Sonar/Heaven Music, o αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στην καλύτερη του φάση.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του έχει τύχει κάτι παρανοικό με θαυμάστρια. Ο τραγουδιστής απάντησε «Κάποτε το 2007 τραγουδούσα στο Fever και ήρθε στο καμαρίνι μου μια γυναίκα που είχε γράψει ένα βιβλίο για μένα και  το ξεκινούσε από την κηδεία μου…Μου έφερε ένα βιβλίο 400 σελίδες ολόκληρο μυθιστόρημα. Η ιστορία ήταν υποτίθεται μια παράνομη σχέση μου, που την είχα παράλληλα με την γυναίκα μου που ήρθε στην κηδεία μου. Πραγματικά  απίστευτο..».


σχετικα αρθρα