current views are: 4

23 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση19:52

Η αντίδραση της Ντ. Παπαδημητρίου στο άκουσμα πως η Στ. Μπεζαντάκου αναλαμβάνει εκπομπή!

Η Στέλλα Μπεζαντάκου μετά από αρκετό καιρό προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν σε κοσμικό event.

Δημοσίευση 19:52’

Η Στέλλα Μπεζαντάκου μετά από αρκετό καιρό προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν σε κοσμικό event.

Αίσθηση προκάλεσε σήμερα, οι δηλώσεις μίας αγαπημένης τηλεοπτικής περσόνας, που έκανε την εμφάνισή της από τα παλιά. Η Στέλλα Μπεζαντάκου μετά από αρκετό καιρό προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν σε κοσμικό event.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως πρόκειται να ξεκινήσει να παρουσιάζει δική της μεσημεριανή εκπομπή! «Θεωρώ ότι έχω αρκετή εμπειρία αυτά τα δεκαοχτώ, δεκαεννιά χρόνια στην τηλεόραση, από συνεντεύξεις και εμφανίσεις. Πάντα ήθελα να κάνω τηλεόραση αλλά με είχε κερδίσει ο χώρος του τραγουδιού. Θα κάνω μεσημεριανή εκπομπή δυο με τέσσερις σε γνωστό κανάλι. Θα το μάθετε σύντομα. Θα υπάρχουν άλλα τρία άτομα στο πάνελ».

Οι δηλώσεις ανάμεσα σε άλλα προγράμματα προβλήθηκαν και στο «Εδώ» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού και παρουσιάστριας ήταν να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Όταν έφτασε η ώρα για σχόλια, είπε: «Δεν ξέρω τι να κάνω. Να αγχωθώ; Λέει ότι θα κάνει μεσημεριανή εκπομπή σε καλό κανάλι. Τι παιδιά; Υπάρχει κάποιο υπονοούμενο που έπρεπε να καταλάβουμε; Στέλλα μη μας αγχώνεις».


σχετικα αρθρα