Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη ήταν από τα ζευγάρια που η σχέση τους έχει περάσει από «40 κύματα», αφού δεν ήταν και λίγα τα σκαμπανεβάσματα από την αρχή μέχρι και τους «τίτλους τέλους» του γάμου τους. Μολονότι έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, όπως εξήγησαν οι ίδιοι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για πιθανή επανασύνδεση του ζευγαριού, αφού αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Στον πρόσφατο γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που παρευρέθηκαν και οι δύο, οι περισσότεροι έκαναν λόγο για πολικό κλίμα ανάμεσά τους.

Μια μέρα πριν όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος. Αυτός ήταν ο λόγος που οι μετρ του μαγαζιού απομάκρυναν όλους του φωτογράφους, χωρίς όμως να τους πουν το λόγο.

Οι πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν ότι οι δυο τους όχι μόνο κάθισαν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να απολαύσουν το πρόγραμμα, αλλά ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους. Μια μέρα μετά όμως, στο γάμο της Τσιμτσιλή δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. Γιατί άραγε; Μήπως παίζουν καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας;

 Πηγή: gossip-tv.gr