current views are: 14

30 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση10:08

Η Κάρεϊ ζητά από τον αρραβωνιαστικό της αποζημίωση 10 εκ. δολάρια και το διαμαντένιο δαχτυλίδι!

Οι δυο τους έμειναν αρραβωνιασμένοι από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2016.

Δημοσίευση 10:08’

Οι δυο τους έμειναν αρραβωνιασμένοι από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2016.

Αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων είναι ο διακανονισμός που έκανε η Μαράια Κάρεϊ με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Τζέιμς Πάκερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα TheBlast.com, η τραγουδίστρια της ποπ θα πάρει ένα ποσό μεταξύ πέντε και δέκα εκατομμυρίων δολαρίων ως «αποζημίωση», ενώ θα κρατήσει και το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι με το οποίο την είχε αρραβωνιαστεί ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος.

Οι δυο τους έμειναν αρραβωνιασμένοι από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2016. 

Παρόλα αυτά η ποπ σταρ μπορεί και να θεωρεί τον εαυτό της αδικημένο, καθώς η ίδια ζητούσε 50 εκατ. δολάρια από τον πρώην της…

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, το δαχτυλίδι της Μαράια, το οποίο μάλιστα φορούσε για πολλούς μήνες μετά την διάλυση του αρραβώνα της, αξίζει περί τα δέκα εκατ. δολάρια.

Οι ισχυρισμοί της τραγουδίστριας, βάσει των οποίων ζήτησε την αποζημίωση από τον Πάκερ, στηρίζονται στο γεγονός ότι κατά την διάρκεια του αρραβώνα της χρειάστηκε να αλλάξει τη ζωή της και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να είναι μαζί του, ενώ επίσης τον κατηγορεί πως έκανε κάτι «απαίσιο» στην βοηθό της, ενώ βρίσκονταν όλοι μαζί διακοπές με το γιοτ τους στην Ελλάδα, κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει την υπόλοιπη περιοδεία της και να χάσει και από εκεί πολλά χρήματα.


σχετικα αρθρα