Η Κατερίνα Λάσπα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και την δικαστική τους διαμάχη. Η παρουσιάστρια δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Όχι, δεν έχει λήξει τίποτα. Όπως είπα και πριν, κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα, ειδικά αν δεν έχεις δώσει δικαίωμα», για την δικαστική τους διαμάχη.

Όλα ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια όταν στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ειπώθηκαν κάποια πράγματα που έκαναν έξαλλη την Κατερίνα Λάσπα και αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Όσο για το αν θα πήγαινε ξανά ως καλεσμένη στην εκπομπή της, εκείνη απάντησε: «Για ποιο λόγο να το κάνω; Να φανταστείτε, όλο εκείνο το αρνητικό αφιέρωμα που έκαναν ήταν δύο μέρες αφ’ ότου με είχαν καλέσει στην πρεμιέρα της εκπομπής της εκείνη τη σεζόν. Να κάνω σαν αυτούς όλους τους άθλιους, που βρίζονται μεταξύ τους με τη μεγαλύτερη χυδαιότητα και την άλλη μέρα αγκαλιάζονται και φιλιούνται σαν να μην τρέχει τίποτα; Δηλαδή, δεν φοράμε παντελόνια; Δεν έχουμε αξιοπρέπεια; Θα καθίσω εγώ απέναντι από έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη; Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων. Δεν μπορώ να παίξω θέατρο».