Η Βασιλική Ρούσσου είναι μία παίκτρια που δεν προκαλεί συγκρούσεις με τους κριτές ούτε ίντρικες με τις παίκτριες του My Style Rocks. 

Σήμερα ωστόσο δέχτηκε παρατήρηση από την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Η Βασιλική μιλούσε με συμπαίκτριά της, την ώρα που κρινόταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τότε η στιλίστρια της είπε πως είναι αγενές να μιλάει εκείνες τις στιγμές.

Αρκετή ώρα μετά η Ευαγγελία Αραβανή παρατήρησε πόσο είχε «πέσει» η διάθεση της Βασιλικής Ρούσσου, ρωτώντας την ευθέως τι της συμβαίνει.

«Λίγο νευριάζω και στεναχωριέμαι. Υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι αν καθόμαστε εκεί δεν πρέπει να μιλάμε; Αισθάνομαι ότι η κατάσταση είναι λίγο “safe the drama for your mamma”. Δηλαδή κάτσε εκεί, άκου και μη μιλάς. Είμαι εδώ δυόμιση μήνες και ούτε έχω διαμαρτυρηθεί για τους βαθμούς μου, ούτε έχω αντιμιλήσει στους κριτές, ούτε έχω πει ότι δεν μου αρέσει κάποιος βαθμός ή άποψη … Ξαφνικά πάω να μιλήσω χωρίς να εναντιώνομαι σε κανέναν και δεν μπορώ ούτε αυτό να κάνω. Ένιωσα κάπως, δεν το καταλαβαίνω… Δεν καταλαβαίνω που συμβαίνει όλο αυτό. Μου χαλάει τη διάθεση! Κι άλλες φορές έχω πάει να μιλήσω και δεν μπορώ… και σήμερα πάλι αυτό έγινε και στεναχωριέμαι».