current views are: 11

13 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:59

Μ. Σολωμού: Μιλά για τον Μ. Αθανασίου και για τον μελλοντικό χωρισμό της με τον Π. Μουζουράκη!

«Ο Πάνος θα φύγει τον Φεβρουάριο και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά από πέρυσι»

Δημοσίευση 09:59’

«Ο Πάνος θα φύγει τον Φεβρουάριο και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά από πέρυσι»

Η Μαρία Σολωμού, βρέθηκε καλεσμένη χθες, στην εκπομπή Late night του Ant1 και αναφέρθηκε στις φήμες χωρισμού από τον Πάνο Μουζουράκη, τη σχέση τους, τις κρίσεις που πέρασαν και την προετοιμασία που κάνει ψυχολογικά, καθώς ο σύντροφός της θα φύγει τον Φεβρουάριο για την Αμερική.

«Ναι, είμαστε μαζί. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω κανένα λόγο να απαντήσω σε κάτι, το οποίο το θεωρώ αυτονόητο και το οποίο στηρίζεται σε κάτι, το οποίο κάποιοι δεν είχαν δουλειά το καλοκαίρι και είπαν «α, η Σολωμού στην Αντίπαρο. Γιατί δεν είναι ο Μουζουράκης μαζί; Άρα χώρισαν»… Σε ένα μήνα κλείνουμε οκτώ χρόνια. 100.000 κρίσεις, όχι μία και δύο. Αλλά γιατί δεν συμπίπτουν οι κρίσεις μας με τους ανθρώπους που τις γράφουν; Θυμώνω με αυτό. Αυτή η παραφιλολογία ξεκίνησε από λάθος βάση όλη και χτίστηκε ένα βουνό γύρω από αυτό. Εμείς δεν είπαμε κουβέντα και χτιζόταν όλο αυτό και αυτό με τσαντίζει.

Ο Πάνος θα φύγει τον Φεβρουάριο και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά από πέρυσι. Μου είπε να πάω μαζί του και είπα “όχι”, λόγω του παιδιού. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω κάτι τώρα, δηλαδή, ”θα χωρίσουμε”, ”όχι, δεν θα χωρίσουμε”»

 


σχετικα αρθρα