Μια ξεχωριστή νύχτα έζησαν όσοι βρέθηκαν στο κέντρο διασκέδασης «Φωταέριο», καθώς για μια ακόμα βραδιά επώνυμοι φίλοι του Γιάννη Πλούταρχου έδωσαν το παρόν για να ακούσουν όλοι μαζί τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη, η δημοσιογράφος Ζίνα Κουτσελίνη, ο Κώστας Κοκκινάκης, ενώ μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του γνωστού ηθοποιού Αντώνη Λουδάρου ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους κοσμικές εμφανίσεις.

Όλοι μαζί απόλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα, ενώ δημιουργήθηκε πανικός όταν ο Γιάννης Πλούταρχος τραγούδησε γνωστές επιτυχίες με τη Χριστίνα Μαραγκόζη, που συνοδεύτηκαν από ένα διαρκή λουλουδοπόλεμο, ενώ τα φλας των κινητών τηλεφώνων δεν σταμάτησαν να αστράφτουν. 

Μπορεί να έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο παιδί του ελληνικού τραγουδιού, όμως ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί σίγουρα και μια από τις καλύτερες φωνές που διαθέτει η εγχώρια μουσική σκηνή. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε την εμφάνισή του στον χώρο του τραγουδιού στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Το 1998 κυκλοφορεί το πρώτο του single, το οποίος φέρει ως τίτλο το ονοματεπώνυμό του. Μέσα στην ίδια χρονιά κυκλοφορεί και τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «Μόνο εσύ». Οι κριτικές που αποσπά είναι κάτι παραπάνω από θετικές, με τα ραδιόφωνα να παίζουν ασταμάτητα τα τραγούδια του. Με την είσοδο της χιλιετίας, ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί τον δίσκο «Υπήρχαν όρκοι», ο οποίος θα στιγματίσει την καριέρα του. Η επιτυχία της συγκεκριμένης δουλειάς είναι εντυπωσιακή, με τις πωλήσεις να σπάνε κάθε ρεκόρ. Ο τραγουδιστής αναρριχάται στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, ενώ παράλληλα, οι επιχειρηματίες των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων του προσφέρουν γη και ύδωρ προκειμένου να τον φέρουν στην πίστα τους. Η πορεία του θα συνεχιστεί εντυπωσιακά και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας πια στο ενεργητικό του 23 προσωπικούς δίσκους.

Το ΦΩΤΑΕΡΙΟ, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 102 – 104. Κάθε σεζόν φροντίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις δυνατές του συνεργασίες, κάτι το οποίο πραγματοποιεί και την σεζόν 2017 – 2018. Το νυχτερινό κέντρο, στις 24 Νοεμβρίου άνοιξε τις πόρτες του για να μας καλωσορίσει μ' ένα σχήμα φωτιά, το οποίο απαρτίζουν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Ηλίας Βρεττός αλλά και οι KINGS.