current views are: 17

16 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση21:40

Η τελευταία «τρέλα»: Ψεύτικα νύχια σαν… πόδια πάπιας

Τις πιο τρελές τάσεις στα ψεύτικα νύχια είδαμε το 2017

Δημοσίευση 21:40’

Τις πιο τρελές τάσεις στα ψεύτικα νύχια είδαμε το 2017

Τις πιο τρελές τάσεις στα ψεύτικα νύχια είδαμε το 2017. Είδαμε ψεύτικα νύχια με γούνα, είδαμε ψεύτικα νύχια με φατσούλες με μακριά μαλλιά, είδαμε ψεύτικα νύχια σαν δόντια βρικόλακα, ψεύτικα νύχια με selfies, ψεύτικα νύχια με ενσωματωμένη πένα με μελάνι, ψεύτικα νύχια γεμισμένα με «πύον» που μπορείς να τα ζουλήξεις για να βγει.

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα.

Όχι. Η τελευταία τρέλα στο μανικιούρ και πεντικιούρ ίσως είναι η πιο άσχημη απ’ όλες: ψεύτικα νύχια σε σχήμα ποδιού πάπιας.

Αυτοί που ακολουθούν τις τάσεις έτρεξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ποστάρουν τα καινούργια νύχια τους που, πλέον, είναι γνωστά ως «duck feet nails».

Δεν είναι μόνο το ότι δεν είναι ελκυστικά, από αισθητικής πλευράς. Δεν είναι διόλου πρακτικά. Συχνά τα βάφουν με διάφορα χρώματα για να δώσουν έμφαση στο άνοιγμα της άκρης του νυχιού. Δεν είναι με τα χρώματα που έχει πρόβλημα ο κόσμος, το σχήμα είναι αμφιλεγόμενο! Μια φαν των τελευταίων τάσεων της μόδας σχολίασε«όμορφη δουλειά, αποκρουστικό σχήμα». Μια άλλη είπε «ελπίζω ότι κανείς δεν θα…»

Κι όμως, αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις στο Instagram υπάρχουν τύπισσες – και είναι πάρα πολλές – που τα φορούν όχι μόνο στα δάχτυλα των χεριών τους αλλά και στα δάχτυλα των ποδιών τους!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα