Η Εθνική μας Ομάδα Πόλο Γυναικών εδώ και λίγες ώρες έχει στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια κατακτώντας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμια διοργάνωση. Όμως, η απουσία της Μαρίας Τσουρή που κανονικά θα ήταν ανάμεσα στα κορίτσια που μας έκαναν περήφανους ήταν αισθητή.
Η 25χρονη πολίστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, απουσίαζε λόγω διακοπών, αφού η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ κουραστική για την ίδια: «Νιώθω πολύ χαρούμενη για τα κορίτσια. Θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά έχω περάσει αρκετές τέτοιες στιγμές και πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες στο μέλλον», είπε η Μαρία Τσουρή μιλώντας τηλεφωνικά στο Star από τη Χίο όπου βρίσκεται.

Η ίδια τον χειμώνα που πέρασε πήρε μέρος στο «Dancing With The Stars», έχοντας ως παρτερνέρ της τον Πάνο Ξυλά, ο οποίος μίλησε για την απουσία της ντάμας του από τον τελικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας: «Δεν νομίζω ότι θα την στενοχωρούσε που δε συμμετείχε. Ίσα-ίσα που θα είναι κι εκείνη ευχαριστημένη και ικανοποιημένη που η ομάδα της κατάφερε να φτάσει σε αυτόν τον στόχο».

Πηγή: yupi.gr