Ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν κατέληξε σε οκταψήφιο συμβιβασμό με τη σύζυγό του Τζορτζίνα Τσάπμαν. Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε πηγή στην «The Post», το ποσό θα είναι μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων δολαρίων και θα καταβληθούν στο τέλος της χρονιάς.

Με βάση τη συμφωνία πριν το γάμο, ο Γουάινστιν οφείλει να δίνει στη σύζυγό του 300.000 δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμης σχέσης τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσαπμαν θα λάβει και άλλα ποσά, καθώς και μέρος των ακινήτων και άλλων υπαρχόντων του ζεύγους. Στα υπάρχοντά τους περιλαμβάνεται μία, αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, κατοικία στο West Village καθώς και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Hamptons, αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Πριν τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό από περισσότερες από 100 γυναίκες, η αξία του Γουάινστιν εκτιμάτο σε 240 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ο παραγωγός ξοδεύει εκατομμύρια σε δικηγόρους, ιδιωτικούς ντετέκτιβ και διαμορφωτές δημόσιας εικόνας μετά από όλα αυτά τα γεγονότα.

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν και η Τζορτζίνα Τσάπμαν έχουν δύο παιδιά, ένα επτάχρονο και ένα οκτάχρονο, τα οποία θα μείνουν με τη μητέρα τους, όπως διευκρινίζουν οι πηγές.