current views are: 8

15 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση11:27

Ντύθηκε νυφούλα η Ευ. Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις της για το Dancing with the Stars!

Η αθλητικογράφος βρέθηκε σε επίδειξη μόδας για νυφικά και έλαβε μέρος κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Δημοσίευση 11:27’

Η αθλητικογράφος βρέθηκε σε επίδειξη μόδας για νυφικά και έλαβε μέρος κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Αναμφίβολα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και αγαπητά ζευγάρια της showbiz. Το γεγονός πως το ειδύλλιό τους ξεκίνησε μόλις τελείωσε το δημοφιλές Survivor, τους κάνει περισσότερο δημοφιλείς και όχι άδικα.

Η αθλητικογράφος βρέθηκε σε επίδειξη μόδας για νυφικά και έλαβε μέρος κλέβοντας τις εντυπώσεις. Όπως θα παρατηρήσετε το εφαρμοστό νυφικό που φόρεσε της πάει πολύ και στο πλάι της βρέθηκε τόσο ο καλός της, όσο και αγαπημένοι της φίλοι.

Η Ευρυδίκη μίλησε στους δημοσιογράφους και στο πλάι της ήταν και ο Κωνσταντίνος. «Όχι ακόμα, είναι πάρα πολύ νωρίς», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου, με τον σύντροφό της να σημειώνει: «Είμαστε ακόμα στο γυμνάσιο, για να πάμε στο πανεπιστήμιο έχουμε ακόμα καιρό».

Μάλιστα η αθλητικογράφος έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις για το νέο τηλεοπτικό project που θα συμμετέχει. Όπως είναι γνωστό θα βρίσκεται στο Dancing With The Stars και η ίδια απέφυγε να μιλήσει για τον ΣΚΑΪ! «Θα με βλέπετε να χορεύω. Από εκεί που με βλέπατε να χτυπάω τα πόδια μου τώρα θα χορεύω».