Η Μιμή Ντενίση πέρασε μεγάλη αγωνία αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η γνωστή ηθοποιός χαμογελά και πάλι. Το αγαπημένο της σκυλάκι εξαφανίστηκε από το εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο, γεγονός που προξένησε μεγάλη ταραχή στη Μιμή. Ευτυχώς, μια μέρα μετά βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής. Πριν από λίγες ημέρες η ντίβα του θεάτρου σύμφωνα με την espresso, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της, που κάνει διακοπές στη βίλα της κόρης της, στον Θεολόγο, ότι το αγαπημένο τους σκυλάκι, η Νοέλ, είχε εξαφανιστεί.

Το χαριτωμένο λευκό τετράποδο, ράτσας Μαλτέζ, βρήκε ανοιχτή την εξώπορτα και βγαίνοντας έξω έχασε το δρόμο της επιστροφής. Η μητέρας της Μιμής, η κυρία Μαρία Ντενίση, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έχασε το χρώμα της. Την επόμενη μέρα και ενώ όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ενημερωθεί για το συμβάν, μια κυρία που περπατούσε σε έναν δρόμο κοντά στην παραλία βρήκε τη Νοέλ και την παρέδωσε στα αφεντικά της.

Τέλος καλό, όλα καλά για την οικογένεια της Μιμής Ντενίση που στενοχωρήθηκε μέχρι να βρεθεί το αγαπημένο τους κατοικίδιο, το οποίο θεωρούν μέλος της οικογένειάς τους.