current views are: 9

16 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση11:09

Survivor 2: Ο Σάκης Τανιμανίδης έφυγε για Άγιο Δομίνικο – Δείτε τι δήλωσε λίγο πριν φύγει!

Οι Διάσημοι συμμετέχοντες έφυγαν για Άγιο Δομίνικο, ενώ σήμερα το πρωί, τους ακολούθησαν ο Σάκης Τανιμανίδης και οι νέοι Μαχητές.

Δημοσίευση 11:09’

Οι Διάσημοι συμμετέχοντες έφυγαν για Άγιο Δομίνικο, ενώ σήμερα το πρωί, τους ακολούθησαν ο Σάκης Τανιμανίδης και οι νέοι Μαχητές.

Το Survivor 2018 επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Χθες, οι “Διάσημοι” συμμετέχοντες έφυγαν για Άγιο Δομίνικο, ενώ σήμερα το πρωί, τους ακολούθησαν ο Σάκης Τανιμανίδης και οι νέοι “Μαχητές“.

Η κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω” βρέθηκε στο αεροδρόμιο και εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την άφιξή τους, αλλά και δηλώσεις του παρουσιαστή.

«Φέτος θα είναι η ίδια εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο… Θα είμαι έξι μήνες σερί εκεί πέρα… Η Χριστίνα θα έρθει στον Άγιο Δομίνικο στη συνέχεια…», αποκάλυψε μεταξύ 

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες αργότερα και λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο ο παρουσιαστή δημοσίεσευσε ένα βίντεοστον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου αποχαιρέτησε τους followers του «για τους επόμενους έξι μήνες» όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, πηγαίνοντας στον Αγιο Δομίνικο. «Φέτος θα είναι απίστευτο» είπε ο παρουσιαστής την ώρα που ανέβαινε την σκάλα προκειμένου να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.