current views are: 14

16 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση18:09

Έξαλλος ο Χρ. Φερεντίνος με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί! Έφυγε σαν ποντικός»

Ο παρουσιαστής μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στον ηθοποιό και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Δημοσίευση 18:09’

Ο παρουσιαστής μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στον ηθοποιό και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Την δυσφορία του για τον Μάνο Παπαγιάννη εξέφρασε ο Χρήστος Φερεντίνος μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, σχολιάζοντας το περιστατικό ανάμεσα στον ηθοποιό και την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου.

«Όταν ήρθε η αστυνομία δεν έκανε τον νταή. Σαν ποντικός έφυγε. Έτρεχε για να μην τον συλλάβουν, την έκανε λένε από την πίσω πλευρά. Αλλά φυσικά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που θα καταθέσουν κιόλας», ανέφερε ο παρουσιαστής, ο οποίος έχει τοποθετηθεί για το συμβάν με αναρτήσεις του στα social media και συνέχισε: «δεν ήμουν εκεί! Και ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί, γιατί σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να λειτουργήσεις πολιτισμένα».

Επισημαίνοντας πως όλα τα περιστατικά βίας είναι εξ’ ορισμού καταδικαστέα, ο Χρήστος ανέφερε πως η Σοφία είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ  και κατάληξε: «το εξοργιστικό είναι πως όταν πήγε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και του είπε “μα τι έκανες; Χτύπησες την γυναίκα;”, αυτός ο τύπος είπε “το έκανα για να την φοβερίσω!”».


σχετικα αρθρα