current views are: 12

17 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση10:33

Ξεσπά ο Μ. Παπαγιάννης για τις κατηγορίες της Σ. Παυλίδου: «Εγώ είμαι το θύμα!»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στο συμβάν, δίνοντας τη δική του οπτική γωνία.

Δημοσίευση 10:33’

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στο συμβάν, δίνοντας τη δική του οπτική γωνία.

Μία άκρως αποκλειστική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη φιλοξενεί σήμερα το Πρω1νό και η Φαίη Σκορδά. Η ίδια η παρουσιάστρια μίλησε με τον ηθοποιό που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στο συμβάν, δίνοντας τη δική του οπτική γωνία. Ξεκαθάρισε αρχικά πως δεν υπήρξε περιστατικό βίας και του κάνει σημαντική εντύπωση το πώς έχει αναπαραχθεί από τα μέσα. «Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία; Γιατί; Το ότι κάποιος κάνει μήνυση δεν σημαίνει τίποτα. Πώς θα νιώσεις τώρα που θα ακούσεις τα γεγονότα και θα έχεις άδικο;», είπε στην Φαίη Σκορδά.

 «Είμαι ενάντια της βίας από όπου κι αν προέρχεται και για οποιοδήποτε είδος βίας μιλάμε… Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία. Ακούσαμε τη μία πλευρά, το θεωρούμε δεδομένο ότι συνέβη;», είπε αρχικά ο Μάνος Παπαγιάννης και εξήγησε: «Το ότι έκανε μήνυση δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Δεύτερον το ότι πάει στο νοσοκομείο επίσης δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Το χαρτί από το γιατρό λέει ότι “αναφέρεται στο γιατρό ότι υπάρχουν μόλωπες”. Βγήκα επειδή είδα ότι απέκτησε τόση έκταση το θέμα. Το θέμα των καναλιών δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν είναι περίεργο;».

Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν βγήκε τόσες ημέρες στην τηλεόραση. «Δεν βγήκα πρώτον γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεύτερον θεωρώ ότι προστάτευα και τον εαυτό μου και την ίδια την κ. Παυλίδου. Έχουμε οικογένειες, έχουμε παιδιά… Τρίτον: Ρε συ υπάρχει και μία παράσταση δεν μπορώ να το ακολουθήσω όλο αυτό και τέταρτον δεν μπορούσαν να διανοηθώ την έκταση που θα πάρει αυτό το πράγμα», επεσήμανε.

«Αν δεν κάνει αυτή την κίνηση δεν γίνεται να προχωρήσει η ιστορία. Εγώ δεν της είπα τίποτα. Και εκεί που άλλαζα και γέλαγα μου λέει ο κ. Καλυβάτσης ότι η κ. Παυλίδου δεν έκανε αυτή την κίνηση επίτηδες… Του λέω είναι δυνατόν; Μου λέει “ναι ρώτα τη”». Εν συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στο συμβάν καθεαυτό με την ιδιαίτερη ένταση και τις ύβρεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ανάμεσα σε άλλα σημεία που αξίζουν, ο Μάνος Παπαγιάννης σημείωσε:

«Κι εγώ βία υπέστην. Μπορεί να ένιωσε ότι κινήθηκα απειλητικά και μου επιτέθηκε κατευθείαν στο πρόσωπο. Με χτύπησε στο πρόσωπο πολύ άσχημα και την απώθησα»

«Στο περιστατικό μετά τις φωνές, ήρθε ο υπεύθυνος του θεάτρου κ. Καλογεράς που τρόμαξε μόλις με είδε. Το επιβεβαιώνουν και τα χαρτιά του νοσοκομείου. Νιώθω τρομερά αδικημένος. Είμαι το θύμα… Δεν έπρεπε να σηκώσει χέρι η Σοφία. Αν εγώ χτυπούσα τη Σοφία, θα υπήρχε στοιχείο ότι τη χτύπησα. Η ίδια λέει ότι την έσπρωξα. Δεν υπάρχουν στοιχεία από τη γνωμάτευση που έχει, ότι έχει μώλωπες στο λαιμό. Στη συνέχεια η Σοφία πέφτει κι εγώ έφυγα».

«Όχι βέβαια, δεν έσπασα την πόρτα. Κατάλαβα ότι έχουμε ξεφύγει και για αυτό το λόγο σηκώθηκα και έφυγα»

«Ο Σωτήρης δεν ήταν καν μπροστά στο περιστατικό. Ακριβώς από πίσω μου ήρθε τρέχοντας ένας βοηθός της σκηνής, ο οποίος πάλι δεν επιβεβαιώνει τα χτυπήματα και πιο πίσω από τον κύριο, τον Έντι, ήταν η Κόνυ Μεταξά η οποία είδε όλο το περιστατικό. Αν είδε εκείνη και είπε ότι αυτό… εντάξει θα τα βρούμε στο δικαστήριο. Δεν την χτύπησα και αυθόρμητα την απώθησα»

«Απορώ πως κάποιος άνθρωπος από θύμα της ιστορίας γίνεται θύτης»

«Ότι ο Καλυβάτσης με έβγαλε από το καμαρίνι πιο ψέμα δεν υπάρχει. Ο Σωτήρης ούτε καν είδε την ιστορία»

«Την άλλη μέρα μαζευόμαστε όλος ο θίασος, ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα από τη μεριά μου. Ήμουν πρόθυμος να μιλήσω και από την κ. Παυλίδου.


σχετικα αρθρα