Η Έλενα Παπαρίζου έφτασε στην Κύπρο την Πέμπτη το απόγευμα, ανανεωμένη και ευδιάθετη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα μένει στην Σουηδία με την οικογένεια της, ετοιμάζει προσεχτικά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και όχι μόνο. Οι φίλοι της τραγουδίστριας είναι αυτοί που της φτιάχνουν την διάθεση και που είναι συνεχώς στο πλάι της. Σκοπός της επίσκεψής της δεν είναι άλλος από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες που πρόκειται να πραγματοποιήσει στη Μεγαλόνησο. Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και καταχειροκροτήθηκε από τους Κύπριους θαυμαστές της.

Μια μέρα πριν τις συναυλίες, για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημόσια σε ραδιοφωνική τοπική εκπομπή πως είναι single. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο must, όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός τη ρώτησε εάν έχει χωρίσει, εκείνη χωρίς να διστάσει απάντησε: «Ναι, χώρισα και η συζήτηση μένει εδώ».

Είναι η πρώτη φορά που η λαμπερή τραγουδίστρια παραδέχεται ανοικτά τον χωρισμό της, μιας και αυτός είναι οριστικός, καθώς τους τελευταίους μήνες η σχέση της με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη είχε φθαρεί.
Πηγή: gossip-tv.gr