current views are: 3

20 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση10:10

Θα ακολουθήσει η Χριστίνα Μπόμπα τον Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο;

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής

Δημοσίευση 10:10’

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής

Την περασμένη χρονιά, λίγο πριν φύγει για το Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα
Μιλώντας στο People ο παρουσιαστής λύνει το… γρίφο και απαντά στο ερώτημα αν η αγαπημένη του θα τον ακολουθήσει στον Άγιο Δομίνικο:

Διαβάστε αναλυτικά

Θα έρθει η Χριστίνα μαζί σου αυτή τη φορά;

Κάτσε να την πάρουμε τηλέφωνο να τη ρωτήσουμε γιατί και εγώ δεν είμαι σίγουρος, το διαπραγματευόμαστε ακόμα! Μια δυο φορές την εβδομάδα το τελευταίο διάστημα κάνουμε μία διαπραγμάτευση.

Νομίζω ότι σε καλόμαθε πέρσι, οπότε αν δεν έρθει φέτος, θα σου λείψει…

Είναι τόσο ωραίο να σου λείπει κάποιος! Από την άλλη, έχει και αυτή τις δουλειές της και τα σχέδιά της, δεν μπορώ και δεν θέλω να την πιέσω να με ακολουθεί πάντα σε ό,τι περιπέτεια αποφασίζω και πάλι να μπω εγώ…

Δεν φεύγετε μαζί πάντως…

Όχι, δεν φεύγουμε μαζί. Θα έρθει μετά από εμένα. Και μετά από ένα διάστημα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, γιατί έχει δουλειές και υποχρεώσεις, και μετά μάλλον θα ξανάρθει Καραϊβική. Θα είναι στο πηγαινέλα. Τώρα κάποιοι παντρεμένοι θα διαβάσουν τη συνέντευξη και θα πουν “κοίτα τον τυχερό, πάει Καραϊβική και θα έχει και τη Χριστίνα και την ελευθερία του”. Το πώς βλέπεις κάτι είναι θέμα οπτικής. (γέλια)


σχετικα αρθρα