current views are: 12

4 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση07:05

Η Ε. Κολιδά αποκαλύπτει: Θέλω τον άνδρα… παραδοσιακό!

Η εντυπωσιακή personal trainer παραδέχεται ότι είναι αρκετό καιρό μόνη

Δημοσίευση 07:05’

Η εντυπωσιακή personal trainer παραδέχεται ότι είναι αρκετό καιρό μόνη

Η Ειρήνη Κολιδά έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor όπου διακρίθηκε για την μαχητικότητα της. 

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών αποκαλύπτει μιλώντας σε Κυριακάτικη εφημερίδα πως είναι αρκετό καιρό μόνη της ενώ περιγράφει και τον άνδρα των ονείρων της. 

Ποιος είναι ο ιδανικός για εκείνη σύντροφος; «Ο παραδοσιακός άνδρας, που έχει αρχές, ήθος, αξίες. Ο παλαιάς κοπής, που δεν ασχολείται με την εμφάνιση του, αλλά μου κρατάει το χέρι και είμαστε ο ένας για τον άλλο», λέει η Ειρήνη Κολιδά στη Real Life

Μάλιστα αποκαλύπτει πως αν βρεθεί ο κατάλληλος τότε θα έλεγε «ναι» σε μια πρόταση γάμου. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως «θα έκανα και δεύτερο και τρίτο παιδί. Τα παιδιά είναι ευλογία».

Η personal trainer αναφέρθηκε και στο όνειρο της να ασχοληθεί με την υποκριτική σημειώνοντας: «Η υποκριτική ήταν ένα από τα όνειρα μου. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και θα μου άρεσε πάρα πολύ να δοκιμαστώ».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στα πρόσωπα από το Survivor με τα οποία έχει κρατήσει επαφές. 

«Από όλα τα παιδιά κάτι πήρα, είναι όμως φυσιολογικό με κάποιους να κολλήσω παραπάνω και να γίνω φίλη. Αν και με όλα τα παιδιά με δένει κάτι ξεχωριστό, φίλη πολύ είμαι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τη Σάρα Εσκενάζυ και την Ελένη Δάρρα», λέει.
 


σχετικα αρθρα