current views are: 10

9 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση10:13

Η Κολιδά καρφώνει την σχέση Βαλαβάνη – Βασάλου: Τα «είχαν» από το Survivor!

Η Ειρήνη Κολιδά ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση Βασάλου – Βαλαβάνη

Δημοσίευση 10:13’

Η Ειρήνη Κολιδά ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση Βασάλου – Βαλαβάνη

Στην εκπομπή του Celebrity Life Game βρέθηκε καλεσμένη  η Ειρήνη Κολιδά και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Ειρήνη μεταξύ άλλων ανέφερε πως ενστικτωδώς βλέποντας τους πρώην συμπαίκτες της, κάποια άτομα τα είχε ξεχωρίσει από την αρχή. «Ήμουν σίγουρη ότι ο Ντάνος θα φτάσει στον τελικό, όπως και ο Μάριος», δηλώνει. Η Ειρήνη τονίζει πως έχει δει μόνο την πρεμιέρα του «Survivor 2» και κάποια αποσπάσματα στα social media. «Δεν μπορώ να το δω, δεν με βοηθάει ψυχολογικά να βλέπω σημεία που ήμουν και ήθελα να παραμείνω παραπάνω», τονίζει. Ωστόσο έχει ξεχωρίσει τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Στέλιο Κρητικό που είναι φίλοι της, χαρακτηρίζοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως το γερό χαρτί του «Survivor».

Όταν ερωτάται για το αν θα ήθελε να ξαναμπεί στο Survivor  δηλώνει: «υπό άλλες συνθήκες και προσωπικές και επαγγελματικές ναι θα ήθελα να ξαναπάω. Και θα μπορούσα να πηγαίνω και κάθε χρόνο βασικά».

Εξομολογείται πως μετά το ατύχημα δεν έχει επανέλθει πλήρως «έχω ακόμη διάφορα θέματα και επειδή δεν μου αρέσει να κλαίγομαι και να μουρμουράω πιστεύω ότι θα περάσουν. Δεν θα μπορούσα πάντως παθολογικά τώρα να πάω στο Survivor».

Ενώ ξεκαθαρίζει πως όσο ήταν εκεί δεν είχε αντιληφθεί τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης καθώς, ίσως προέκυψε στη συνέχεια. «Σίγουρα η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από το παιχνίδι. Δεν μπορεί ξαφνικά μετά από 6 μήνες που είσαι με έναν άνθρωπο να γίνει το κλικ και να πεις α τώρα μου αρέσει», λέει.


σχετικα αρθρα