Σε παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα επέλεξε να γευματίσει ένα από τα βράδια της παραμονής της στη Μήλο, η Ναόμι Κάμπελ μαζί με τον αγαπημένο της, τον ρώσο δισεκατομμυριούχο Βλαντιμίρ Ντορονίν και την παρέα τους.
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Summer Live» και περιέγραψε τις εντυπώσεις από την επίσκεψη του 41χρονου top model, λέγοντας πως η συμπεριφορά της ήταν άψογη: «Δεν είχε καμία σχέση με αυτά που ακούγαμε τις προηγούμενες μέρες στην τηλεόραση» είπε ο ίδιος. Η "Μαύρη Γαζέλα της πασαρέλας" έφτασε στην ταβέρνα συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Βλαντιμίρ Ντορονίν, αλλά και με δέκα ακόμα άτομα παρέα. Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης, η μόνη απαίτηση που είχε ήταν το τραπέζι τους να έχει πέντε μέτρα απόσταση από το τελευταίο όπου καθόταν κόσμος. Ανάμεσα στα πιάτα που δοκίμασαν ήταν ψάρια, κατσικάκι, τζατζίκι και ντόπια ωμά κρεμμύδια.

 Τέλος, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι δέχτηκε αμέσως να φωτογραφηθεί μαζί με ένα παιδάκι που βρισκόταν την ίδια ώρα στο μαγαζί, αφού είναι γνωστό πως δεν της αρέσει να φωτογραφίζεται όταν είναι σε διακοπές.

Μάλλον τη γλύκανε ο ελληνικός ήλιος...

Πηγή: yupi.gr