current views are: 6

9 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση19:15

Εξοργισμένη η παραγωγός του Survivor: «Από εδώ και πέρα θα μιλάμε με εξώδικα»

«Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν ότι δεν μιλάω πολύ»

Δημοσίευση 19:15’

«Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν ότι δεν μιλάω πολύ»

Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα και φήμες στο διαδίκτυο υποστηρίζουν πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στον παίκτη των Μαχητών Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και την υπεύθυνη παραγωγής του Survivor και δεξί χέρι του Ατσούν Ιλιτζαλί, Εμινέ Γεσίρ.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας, το μοντέλο και η Ελληνοτουρκάλα καλλονή γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών από τα οποία πέρασε εκείνος προκειμένου να μπει στο παιχνίδι. Κατά το δημοσίευμα, οι δυο τους έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον και απομονώθηκαν για λίγο προκειμένου να τα πουν καλύτερα μόνοι, ενώ ουδείς γνωρίζει αν το φλερτ θα καταλήξει σε σχέση.

Οι φήμες έφτασαν στα αυτιά της Εμινέ, η οποία ως επαγγελματίας που σέβεται τη δουλειά της πήρε θέση μέσω των social media αναρτώντας ένα story στο Instagram με το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν και γνωστοποιεί πως θα κινηθεί νομικά!

«Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν ότι δεν μιλάω πολύ, παρά μόνο με πράξεις. Είμαι ένας άνθρωπος με πολύ έντονο και εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα πολύ ταπεινός, που ζει σε έναν δικό του κόσμο! Λόγω του επιπέδου και της αξιοπρέπειας που έχω σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας, πέρυσι δεν μίλησα για τις τεράστιες γελοιότητες που έγραφε κάθε καημένος στα ΜΜΕ για να βγάλει το ψωμάκι του. Ως εδώ και μη παρέκει! Θα μιλάμε από δω και πέρα, αφού το ζητήσατε. Με εξώδικα», έγραψε η 29χρονη.