Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δίαιτα που ακολουθεί και τα κιλά που έχει χάσει αλλά και για τη μοναχοκόρη της Μαρία. Τι σου έμαθε η χρονιά που μας πέρασε; Τι συμπέρασμα έβγαλες;
Μου έμαθε και μου ξαναθύμισε τις αρχές μου. Όταν υπάρχουν δυσκολίες πρέπει να συγκεντρώνεσαι στις αρχές σου. Όταν τα πράγματα σου έρχονται εύκολα ξεχνιέσαι. Στις δυσκολίες θυμάμαι γιατί κάνω θέατρο, γιατί αγαπώ αυτή τη δουλειά, γιατί πρέπει να θυμόμαστε και τους άλλους ανθρώπους.

Τι σε τρομάζει πιο πολύ στο μέλλον; Είσαι αισιόδοξος άνθρωπος ή όχι;
Γενικά είμαι αισιόδοξη σαν φύση αλλά έχω φοβηθεί με την πολιτική κατάσταση, με το γεγονός ότι δεν ζούμε καλά στην Αθήνα. Λόγω της περιοδεία γυρίζουμε όλη την επαρχία και ανακαλύπτω πόσο πιο εύκολη είναι η ζωή εκεί. Από τα πιο απλά πράγματα όπως το να αφήσω την τσάντα μου στην διπλανή καρέκλα χωρίς να έχω τον φόβο ότι θα πεταχτεί κάποιος και θα την βουτήξει, ή να μιλάω στο δρόμο με το κινητό μου χωρίς να έχω το νου μου μην μου το αρπάξει κάποιος. Με τρομάζει πώς δεν ζω όπως ζούσα παλιά. Ότι πρέπει να σκεφτώ 3 φορές πριν κάνω κάτι. Δεν με τρομάζει ούτε η δουλειά, ούτε ότι πρέπει να δουλεύω περισσότερο και να αμείβομαι λιγότερα, αλλά ναι είμαι φοβισμένη.

Έχεις χρήματα την άκρη;
Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει πολλές χαρές μέσα από τη δουλειά μου, αλλά χρήματα στην άκρη δεν έχω. Για να βγάλεις πολλά χρήματα πρέπει να δουλεύεις στην τηλεόραση, στο θέατρο, στον κινηματογράφο. Αν είχα στην άκρη πολλά χρήματα δεν θα χρειαζόταν να δουλεύω καλοκαίρι. Έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου, έχω κάνει ένα εξοχικό που πάντα ονειρευόμουν, γιατί περάσανε αρκετά χρήματα από τα χέρια μου, αλλά περίσσευμα δεν έχω.

Η κόρη σου πόσο χρονών είναι;
17 και μισό.

Αν έμενε έγκυος τι θα έκανες; Το έχεις σκεφτεί;
Έχει να κάνει με τις συνθήκες που θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Είναι ακόμη πολύ μικρή για να μπει σε διαδικασία αποκατάστασης. Θα μιλούσα μαζί της, θα μάθαινα τις συνθήκες, θα άκουγα, αλλά γενικά θα ήμουν δίπλα της ότι και αν συνέβαινε.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου για κείνη;
Τώρα πια η Μαρία έχει κάποιες βάσεις από εμάς και έχει διαμορφώσει το χαρακτήρα της. Αυτό που φοβίζει είναι η ασφάλειά της, ότι μπορεί να βγει ένα βράδυ και να πάθει κακό. Αυτό μόνο με τρομάζει. Ξέρω ότι πλέον μαχαιρώνουν για ένα κινητό.

Είναι αλήθεια ότι έχασες 20 κιλά;
Όχι. Έχασα 11 κιλά με μεγάλο κόπο με διατροφολόγο και ακόμη προσπαθώ. Δεν ήταν θέμα να χάσω κιλά, αλλά να μπω σε μια διαδικασία καλής διατροφής γιατί με τη δουλειά που κάνουμε τρώμε σε άσχετες ώρες, πίνουμε, δεν προσέχουμε. Ήθελα να φύγω από αυτή την κραιπάλη. Δεν το έκανα για να χάσω κιλά και να γίνω ωραία, αλλά για να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου.

Συνήθως όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να αλλάξουν την εικόνα τους είναι εξ αιτίας ενός έρωτα; Συνέβη το ίδιο με σένα;
Όχι δεν συνέβη τίποτε τέτοιο, απλά συνειδητοποίησα ότι θέλω να ελέγχω τι βάζω στο στόμα μου. Ήθελα να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου. Το έκανα γιατί αγαπάω εμένα όχι γιατί αγαπάω κάποιον άλλον.

Πού ήσουν χτες βράδυ;
Στα γενέθλια της Ζέτας στο σπίτι της

Τι δώρο της πήρες;
Δύο πολύ ωραία ασημένια κηροπήγια, γιατί έχει πολύ ασημένιο χρώμα στο σπίτι της και σκέφτηκα ότι θα ταίριαζαν

Την σχέση της με τον Μιχάλη την έμαθες από την ίδια ή από τα media;
Φυσικά και την έμαθα από την ίδια. Εννοείται.

Αν σε παρακαλέσει να πας στο επόμενο DWTS θα το έκανες;
Δεν θα με παρακαλέσει ποτέ να κάνω κάτι που δεν θέλω. Άρα αν πήγαινα είναι γιατί θα το ήθελα εγώ

Θα ξαναπαντρευόσουν;
Φυσικά, γιατί όχι. Ο γάμος είναι απόφαση δέσμευσης. Αποφασίζεις, επιλέγεις να μοιράζεσαι με κάποιον άνθρωπο την ζωή σου. Εμένα μου αρέσει να μοιράζομαι.

Τι σου λείπει περισσότερο από τον έγγαμο βίο;
Η αγκαλιά στο κρεβάτι.

Αν ή κόρη σου φύγει για σπουδές, σε τρομάζει η μοναξιά, το άδειο σπίτι;
Ναι, με τρομάζει λίγο όλη αυτή η διαδικασία της αλλαγής.


Πηγή: queen.gr