current views are: 25

13 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση19:30

Alexis Ren: Σε άκρως αισθησιακές πόζες που μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Η Alexis ζαλίζει με τις μπαλετικές της φιγούρες στην αμμουδιά και τα γραμμωμένα της οπίσθια που φαίνονται να είναι στα καλύτερα τους!

Δημοσίευση 19:30’

Η Alexis ζαλίζει με τις μπαλετικές της φιγούρες στην αμμουδιά και τα γραμμωμένα της οπίσθια που φαίνονται να είναι στα καλύτερα τους!

Η Alexis Ren, είναι η πιο σέξι πρωτοεμφανιζόμενη για το φετινό τεύχος του Sports Illustrated στο τεύχος με τα μαγιό. Η «rookie of the year», όπως ονομάζει τα δροσερά του κορίτσια το περιοδικό, ψηφίστηκε από το κοινό και μάλιστα βγήκε πρώτη με μεγάλη διαφορά. Η φωτογράφιση της εκρηκτικής Alexis πραγματοποιήθηκε πριν μερικούς μήνες και δόθηκε αυτές τις ημέρες στη δημοσιότητα. 

Όπως θα δείτε, η Alexis ζαλίζει με τις μπαλετικές της φιγούρες στην αμμουδιά και τα γραμμωμένα της οπίσθια που φαίνονται να είναι στα καλύτερα τους!

Η 21χρονη έχει γίνει γνωστή για δύο πολύ… σημαντικούς λόγους. Για τις σπουδές της στο μπαλέτο, αλλά και για τα οπίσθια της που έχουν γίνει η απόλυτη φαντασίωση του αντρικού κοινού.

Αν και έχει δώσει τα… διαπιστευτήρια της τα τελευταία δύο χρόνια, η Alexis Ren ποζάρει στις σελίδες του διάσημου περιοδικού ως rookie of the year, δηλαδή ως πρωτοεμφανιζόμενη της χρονιάς γιατί το αναγνωστικό κοινό δεν χορταίνει να τη βλέπει.


σχετικα αρθρα