current views are: 8

17 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση16:31

Σία Κοσιώνη: Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου!

Τι είπε για τις αλλαγές στην καθημερινότητά της.

Δημοσίευση 16:31’

Τι είπε για τις αλλαγές στην καθημερινότητά της.

Είναι ευτυχισμένη, τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στα προσωπικά της η Σία Κοσιώνη, η οποία, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι η ζωή της πλέον έχει… τρελό ρυθμό, μετά τον ερχομό του γιου της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του μωρού της, στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή Ooh la la! στον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πολλά:

«Είμαι καλά. Κάποιος πρέπει να κάνει babysitting απόψε… Η ζωή μας έχει τρελό ρυθμό. Είμαι ευτυχισμένη, όλα πάνε πολύ καλά, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο κλασική μάνα μπορώ, αλλά… μέσα σε αυτές τις συνθήκες καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο δύσκολο.Όταν ενημερώνεις τον κόσμο πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο στυλ, δεν μπορείς να είσαι όπως είσαι στην καθημερινότητά σου. Λογικό δεν είναι;» υπογράμμισε η παρουσιάστρια. 

Σε ερώτηση για δεύτερο παιδί απάντησε: «Δεύτερο παιδάκι; Ε, όχι, εντάξει! Ακόμα δεν γεννήσαμε το ένα. Είμαι καλυμμένη πλήρως», ενώ σε σχέση με την σιλουέτα της κατά την εγκυμοσύνη είπε: «Πήρα 15 κιλά στην εγκυμοσύνη με πολύ μεγάλες θυσίες. Φαντάσου να μην έκανα κιόλας». 

Πηγή βίντεο: zappit.gr