current views are: 7

17 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση17:30

Αποκαλύψεις Καπουτζίδη για την παρέα του «Πάρα πέντε»: «Δεν άκουσα «ευχαριστώ» – Κάποιοι με στενοχώρησαν»

Έντεκα χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς.

Δημοσίευση 17:30’

Έντεκα χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς.

Πικρία ”έβγαλε” ο Γιώργος Καπουτζίδης για κάποιους από την παρέα του ”Πάρα πέντε” σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, καθώς, όπως αποκάλυψε κάποια από τα μέλη της τον πλήγωσαν και τον στενοχώρησαν, ενώ δεν είπαν ούτε ένα ”ευχαριστώ”. 

«Είναι όμορφο και συγκινητικό να ξέρεις ότι έχεις κάνει καλό σε κάποιους ανθρώπους. Βασικά, το γράψιμο σαν διαδικασία είναι πολύ γενναιόδωρο, είναι πολύ δοτικό πράγμα. Γι’ αυτό λοιπόν, θέλω να γράφω και για ανθρώπους που να θέλει η καρδούλα μου να τους δώσει πράγματα.

Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ» είπε, κάνοντας κατάθεση ψυχής ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Συνέχισε δε, λέγοντας: «Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει «Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου». «Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου. Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω».

Πηγή βίντεο: zappit.gr


σχετικα αρθρα