Το τέλος της σχέσης του Τόνυ Μαυρίδη και της Έλενας Παπαρίζου φαίνεται πλέον να είναι οριστικό, παρά τα τελευταία σενάρια για επανασύνδεσή τους, και το πρώην ζευγάρι βρίσκεται… «στα μαχαίρια» για τα περιουσιακά του στοιχεία. Μάλιστα, η ένταση ανάμεσα στους δυο επώνυμους έχει κορυφωθεί λόγω της κοινής μέχρι τώρα περιουσίας τους, η οποία ανέρχεται σε 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, ακίνητα στη Σουηδία, αλλά και κοινούς λογαριασμούς με μετρητά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao ο Τόνι Μαυρίδης θεωρεί ότι όσα έχει κερδίσει η Έλενα Παπαρίζου στο διάστημα που ήταν μαζί είναι και δικά του, γι΄αυτό και της ζητά τη μισή περιουσία. «Υπήρξε μάνατζέρ της, την ακολουθούσε παντού, κανόνιζε τα πάντα. Είναι λογικό, λοιπόν, να υποστηρίζει ότι έχει δουλέψει όσο και εκείνη για την απόκτηση της περιουσίας αυτής», λέει άνθρωπος του κύκλου τους στο περιοδικό.

Από την άλλη, η τραγουδίστρια δε θεωρεί ότι του αναλογούν ακριβώς τα μισά και δεν το συζητά καν. «Ο Τόνυ διαμηνύει στην Έλενα με σαφή τρόπο, μέσω κοινών φίλων, ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει στο θέμα της περιουσίας», αποκαλύπτει το φιλικό πρόσωπο.

Οι δικοί τους άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι για την ώρα μιλάει ο θυμός και το πείσμα και σύντομα θα επικρατήσει η λογική...