current views are: 7

19 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση22:09

Λιάγκας: Η παρεξήγηση με τον Γρηγόρη ξεκίνησε από πέρυσι!

Δεν έχουμε μιλήσει με τον Γρηγόρη, του έχω στείλει πάρα πολλά μηνύματα, μου έχει απαντήσει σε κάποια… Δεν έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε από κοντά, ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση 22:09’

Δεν έχουμε μιλήσει με τον Γρηγόρη, του έχω στείλει πάρα πολλά μηνύματα, μου έχει απαντήσει σε κάποια… Δεν έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε από κοντά, ανέφερε ο παρουσιαστής.

Λίγο πριν πετάξει για το Μεξικό, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω”. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο κόψιμο του “Late Night” και σε άλλα πολλά.

«Στεναχωρήθηκα που κόπηκε η εκπομπή. Κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση και έχουμε κάνει και επιτυχίες και αποτυχίες. Αυτό δεν ήταν αποτυχία, ήταν επιτυχία γιατί πήγαινε καλά και σε νούμερα τηλεθέασης και περνούσε καλά ο κόσμος και όλοι οι καλεσμένοι που ήρθαν είπαν τα καλύτερα. Είναι μια σκακιέρα η τηλεόραση… Διαμόρφωσε πολύ διαφορετικά το τηλεοπτικό τοπίο πέρυσι το Survivor. Φέτος βλέπουμε ότι το Survivor είναι πολύ δυνατό, αλλά όχι άτρωτο. Αυτό είναι καλό για μένα και δεν το λέω υποτιμητικά ούτε για τον ΣΚΑΙ ούτε για τον Τούρκο.

Έγινε μια συζήτηση για να είμαι στην απογευματινή ζώνη. Ψάξαμε να βρούμε ένα κόνσεπτ, αλλά δεν το βρήκαμε. Αυτό που ψάχναμε νομίζω ότι θα έπεφτε και πάνω στο δελτίο ειδήσεων. Δεν θα ήταν απολύτως ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά θα ήταν και λίγο ειδησεογραφική, οπότε δεν προχώρησε αυτό το πράγμα.

Δεν έχουμε μιλήσει με τον Γρηγόρη, του έχω στείλει πάρα πολλά μηνύματα, μου έχει απαντήσει σε κάποια… Δεν έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε από κοντά. Συγγνώμη από μένα; Γιατί; Έκανα κάτι και πρέπει να ζητήσω συγγνώμη; Η παρεξήγηση ξεκίνησε από πέρυσι, όταν χωρίς να έχω πει το όνομα του Γρηγόρη και κάνοντας πλάκα στη ραδιοφωνική μου εκπομπή ότι είμαι η καλύτερη εκπομπή στον πλανήτη, που προφανώς δεν ήμουν. Ρώτησαν τον Γρηγόρη ότι ο Λιάγκας είπε αυτά και τα είπε για σένα και ο Γρηγόρης βγήκε και είπε το ένα, το άλλο…

Έδωσα τόπο στην οργή γιατί δεν το είπε μόνος του ο άνθρωπος, λάθος τον πληροφόρησαν, λάθος απάντησε. Άρα γιατί να ζητήσει συγγνώμη; Φέτος βγήκα και είπα στο Late Night ότι “Γρηγόρη, όλοι είναι φέτες, εγώ φέτα Λαρίσης, τι πας και κάνεις κι εσύ…” ή “που σε στείλαμε με τον Λάτσιο να κάνεις τον Φιλιππινέζο” κάνοντας πλάκα προφανώς γιατί δεν είμαι διευθυντής, επειδή ήταν στις Φιλιππίνες και ήταν ένα ευφυολόγημα που δεν το είχα γράψει κι εγώ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.


σχετικα αρθρα