Η διαμάχη τους άρχισε πριν δύο χρόνια τέτοια εποχή όταν σε γνωστό περιοδικό του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου δημοσιεύθηκε φωτογραφία της μικρής κόρης της Γωγώς Μαστροκώστα και Τραϊανού Δέλλα, χωρίς την απαιτούμενη κάλυψη στο πρόσωπο αλλά και τη συγκατάθεση των ίδιων. Η πρώην γυμνάστρια αντικρύζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία θεώρησε πως γίνεται κατάφωρη παραβίαση της οικογενειακής της ζωής και έτσι κατέθεσε αγωγή εναντίον του εκδότη αλλά και του περιοδικού του, ζητώντας μάλιστα την υποδειγματική φυλάκισή του.

Η εναγόμενη ζητούσε το συνολικό ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην αγωγή που κατέθεσε «το πρόσωπο της ανήλικης κόρης μας είναι ανεπιτυχώς καλυμμένο με καρέ»....«Σε προγενέστερο χρόνο της κυκλοφορίας του με αριθμό 186 τεύχους του περιοδικού “ΟΚ” με το οποίο δημοσιεύτηκαν οι ως άνω επίμαχες φωτογραφίες και συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου 2009, εμείς οι ενάγοντες κοινοποιήσαμε στην πρώτη εναγόμενη εταιρία την από 3.3.2009 εξώδικη γνωστοποίηση-δήλωσή μας, με την οποία της γνωστοποιούσαμε και της δηλώναμε ότι ως έχοντες από κοινού τη γονική μέριμνα και επιμέλεια του νεογέννητου τέκνου μας και ως εκ τούτου το δικαίωμα προστασίας της προσωπικότητάς του, απαγορεύουμε τη λήψη φωτογραφιών του ανήλικου τέκνου μας και δημοσίευση αυτών, καθώς επίσης κάθε δημοσίευμα που αναφέρεται με οποιονδήποτε τρόπο στο ανήλικο τέκνο μας».

Και ενώ είχε ξεσπάσει μία ανελέητη κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών, εν τέλει η συγκεκριμένη υπόθεση δεν εκδικάστηκε ποτέ, αφού Κωστόπουλος-Μαστροκώστα τα βρήκαν εξωδικαστικά, όπως αναφέρει και το gossip-tv. Η εταιρία ΙΜΑΚΟ, την οποία διευθύνει ο Πέτρος Κωστόπουλος, κατέβαλε στη Γωγώ Μαστροκώστα το ποσό των 15.000 ευρώ ως «αποζημίωση» για την ηθική βλάβη που υπέστη η οικογένεια Δέλλα. Μάλιστα, η Γωγώ Μαστροκώστα αποφάσισε να δώσει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό σε μία φτωχή οικογένεια η οποία τα είχε ανάγκη, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την φιλευσπλαχνία της.