current views are: 4

21 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση21:30

Η Μαντόνα θέλει να δει τον γιο της… πρόεδρο!

Η αμερικανίδα ντίβα της ποπ έχει… σχέδια για το παιδί της

Δημοσίευση 21:30’

Η αμερικανίδα ντίβα της ποπ έχει… σχέδια για το παιδί της

Η αμερικανίδα ντίβα της ποπ Μαντόνα αποκάλεσε τον γιο της Ντέιβιντ Μπάντα «τον μελλοντικό πρόεδρο του Μαλάουι» σε μήνυμα της στο Twitter εξαίροντας την προσωπικότητα του 12χρονου αγοριού.

«Την Ημέρα του Προέδρου γιορτάζω τον μελλοντικό πρόεδρο του Μαλάουι! Τη ζεστή καρδιά της Αφρικής.#Μπάντα# προορισμένος#για #μεγαλείο», έγραφε το μήνυμα, κάτω από μια φωτογραφία στην οποία διακρίνεται η Μαντόνα να γέρνει το κεφάλι της στον ώμο του θετού γιου της κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων του Κέντρου Mercy James παιδιατρικής χειρουργικής και εντατικής θεραπείας στο Κεντρικό Νοσοκομείο Βασίλισσα Ελισάβετ στο Μαλάουι στις 11 Ιουλίου 2017.

Η τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου έχει οριστεί στις ΗΠΑ ως Ημέρα του Προέδρου. Είναι ομοσπονδιακή γιορτή προς τιμήν του πρώτου προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Ουάσινγκτον (τα γενέθλιά του ήταν 22 Φεβρουαρίου) και συνεπώς όλων των προέδρων των ΗΠΑ.

Η Μαντόνα και ο γιος της Ντέιβιντ επισκέπτονται τακτικά το Μαλάουι, τη χώρα των θετών παιδιών της τραγουδίστριας. Η Μαντόνα έχει έξι παιδιά, τέσσερα από τα οποία υιοθέτησε από το Μαλάουι.

Επανειλημμένα γίνεται λόγος για μια ερειστική σχέση μεταξύ της Μαντόνα και των αρχών της χώρας αυτής της νοτιοανατολικής Αφρικής.

Το 2013, το Μαλάουι κατηγόρησε τη Μαντόνα ότι «εκφοβίζει κρατικούς αξιωματούχους», ότι μεγαλοποιεί τη συνεισφορά της στη χώρα και ότι απαιτεί να της επιφυλάσσεται μεταχείριση προσώπου VIP.

Ο μάνατζερ της Μαντόνα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διακατέχεται από μια «κακεντρέχεια» κατά της φιλανθρωπικής οργάνωσης Raising Malawi που ίδρυσε η τραγουδίστρια το 2006, τη χρονιά που υιοθέτησε και τον γιο της Ντέιβιντ.

Ο Μπάντα είναι το μεγαλύτερο από τα παιδιά της. Η υιοθεσία του προκάλεσε μεγάλη δημόσια αντίδραση, καθώς η νομοθεσία του Μαλάουι ορίζει οι μελλοντικοί γονείς πρέπει να ζουν στη χώρα έναν χρόνο πριν από την υιοθεσία. Η ποπ σταρ, που εξαιρέθηκε από την προϋπόθεση αυτή, δήλωσε τότε στην ‘Οπρα Γουίνφρεϊ ότι δεν υπήρχε γραπτή νομοθεσία που να ορίζει τι ισχύει για την υιοθεσία από αλλοδαπούς πολίτες.

Το 2009 το ανώτατο δικαστήριο της χώρας απέρριψε την αίτηση της Μαντόνα να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, για τους ίδιους λόγους, ότι δηλαδή δεν ζούσε στην αφρικανική χώρα για περίοδο 18 μηνών που απαιτείται σήμερα.

Έπειτα από έφεση, το Ανώτατο Δικαστήριο επέτρεψε στη Μαντόνα να υιοθετήσει το δεύτερο παιδί της από το Μαλάουι, την Μέρσι Τζέιμς. Πέρυσι, οι αρχές του Μαλάουι έδωσαν την άδεια στην τραγουδίστρια να υιοθετήσει ξανά και η Μαντόνα έγινε μητέρα δύο δίδυμων βρεφών, των κοριτσιών Εστέρ και Στέλα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα