current views are: 12

21 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση19:30

Θα πάθετε πλάκα! Δείτε πώς ήταν η Πόπη Τσαπανίδου στα 16 της!

Η όμορφη δημοσιογράφος ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία από τα νεανικά της χρόνια!

Δημοσίευση 19:30’

Η όμορφη δημοσιογράφος ανέβασε σήμερα μια φωτογραφία από τα νεανικά της χρόνια!

Αναδρομή στο παρελθόν για την Πόπη Τσαπανίδου η οποία πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της όταν ήταν 16 χρονών και ξεκινούσε την διαδρομή της στη δημοσιογραφία.

Πρόκειται για ένα πορτρέτο της ίδιας ενώ κάλυπτε για τον Ελληνικό Βορρά ένα παγκόσμιο συνέδριο δημοσιογραφίας στο Μακεδονία Παλλάς.

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου συνοδεύεται και από μια προσωπική εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων γράφει: «Αν μπορούσα να μιλήσω στον 16χρονο τότε εαυτό μου, σήμερα, θα του έλεγα πως “στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε και απόλαυσε την ωραιότερη διαδρομή! Την διαδρομή της ζωής σου!”».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Υπάρχουν πολλές μικρές ιστορίες που κρύβουν μεγάλες διαδρομές. Διαδρομές ευχάριστες, διαδρομές δύσκολες, διαδρομές γεμάτες αγάπη και πάθος. Η δική μου διαδρομή στη δημοσιογραφία ξεκίνησε στα 16. Η φωτογραφία είναι από εκείνη την εποχή. Την τράβηξε ένας από τους φωτορεπόρτερ-θρύλους -ο Γιάννης Κυριακίδης- και εγώ ντρεπόμουν που ένας σπουδαίος έβαζε και εμένα στο κάδρο του. Είμαι στο Μακεδονία Παλλάς καλύπτοντας για τον Ελληνικό Βορρά ένα παγκόσμιο συνέδριο δημοσιογραφίας. Καλεσμένη σε επίσημο δείπνο με τόσα μαχαιροπίρουνα αραδιασμένα μπροστά μου όσα δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου. 16 ετών!

Με όνειρα και ορμή να τα πετύχω. Με αγωνία, αν θα τα καταφέρω… Πόνο και αμφιβολία για τις δυνάμεις μου σε κάθε αποτυχία… Να κοιτώ συνεχώς στο αύριο με ένα φόβο αλλά και αστείρευτη επιμονή για συνεχή προσπάθεια. Ενθουσιάστηκα, απογοητεύτηκα, χάρηκα, λυπήθηκα, έπεσα αλλά συνέχεια σηκωνόμουν και κοιτούσα μόνο μπροστά. Κι αν μπορούσα να μιλήσω στον 16χρονο τότε εαυτό μου, σήμερα, θα του έλεγα πως “στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε και απόλαυσε την ωραιότερη διαδρομή! Την διαδρομή της ζωής σου!”⠀⠀⠀⠀

Υ.Γ Είναι ωραίο να υπάρχουν πράγματα που μας εμπνέουν και μας ξυπνούν μία νοσταλγία για τη δική μας μικρή ιστορία… Δική μου έμπνευση ήταν η σειρά των video της #LeasePlanHellas για όλους αυτούς που γράφουν καθημερινά τη δική τους μεγάλη διαδρομή


σχετικα αρθρα